Vdavky aneb produktivní rok 1979
FOTO: Poskytnuto z rodinného archivu Jany Pazourové

Vdavky aneb produktivní rok 1979

15. 9. 2023

Vrhla jsem se do života velmi čiperně a hekticky tím, že jsem se na své první dorostenecké zábavě seznámila s Pazourem. Jezdil za mnou na motorce Jawa 350.

Letní soutěž 2023 svatba vzpomínky
Hodnocení:
(4.9 b. / 41 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Paní Jano, jste perfektní vypravěčka a tak nějak tuším, že nejenom to. Jestlipak víte, co máte společné se mnou a s Michelangelem??…:) no přece datum narození! Jen letopočet se nepatrně liší…což nehraje žádnou roli, neb senzitivní ryba je senzitivní ryba, souhlasíte?…:) cítím radost, klid, pohodu. Děkuji Vám. Vanda
Anna Potůčková
Hezký a úsměvný článek. Tak necht jsou humorné i následující dny, týdny měsíce a roky Vašeho společného života!
Zuzana Zajícová
Humor podle mého gusta. Moc hezký.
Marie Magdalena Klosová
Panu Jiřímu Dostálovi nikdy nerozumím. Asi mám dlouhé, předlouhé vedení. mm
Zdenka Soukupová
Jano, úplně to vidím jako živé. U nás to bylo trochu podobné, i když mě bylo "už" 20 let. Popsala jste situaci krásně vtipně. Tak hodně štěstí a veselosti do dalších let. Zdravím Pazoura. :-)
Marie Magdalena Klosová
Paní Jano, máte ohromný smysl pro humor, smála jsem se od začátku do konce. Prostě umíte vyprávět, ve zkratce, s nadsázkou, neunavujete detaily. Děkuji, početla jsem si. A mimochodem, "ten Váš" byl a určitě stále je sympaťák. Ať se vám daří. /p.Josef tomu vůbec nerozumí - slušně řečeno/
Olga Škopánová
A jak to bylo dál?
Miloslava Richterová
Paní Jano, krásný článek, moc děkuji :-)
Jitka Caklová
Láska se nedá ničím koupit, buď je, nebo není, s riflemi, nebo bez riflí. Milenci v texaskách, ovlivněni filmem Starci na chmelu. To byly časy :-) :-)
Alena Velková
Pane Andrle, článek je samozřejmě psán s nadsázkou, ale pokud jste v té době žil, tak víte, že jsme tenkrát neměl nikdo nic a rifle byly nedostatkovým zbožím a bony se sháněly těžko, takže pokud přítel rifle koupil, tak to skutečně byla láska :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody