FOTO: Poskytnuto z rodinného archivu Jany Pazourové
Vdavky aneb produktivní rok 1979
15. 9. 2023Vrhla jsem se do života velmi čiperně a hekticky tím, že jsem se na své první dorostenecké zábavě seznámila s Pazourem. Jezdil za mnou na motorce Jawa 350.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
15.9.2023 15:21
Paní Jano, jste perfektní vypravěčka a tak nějak tuším, že nejenom to. Jestlipak víte, co máte společné se mnou a s Michelangelem??…:) no přece datum narození! Jen letopočet se nepatrně liší…což nehraje žádnou roli, neb senzitivní ryba je senzitivní ryba, souhlasíte?…:) cítím radost, klid, pohodu. Děkuji Vám. Vanda
Anna Potůčková
15.9.2023 15:05
Hezký a úsměvný článek. Tak necht jsou humorné i následující dny, týdny měsíce a roky Vašeho společného života!
Marie Magdalena Klosová
15.9.2023 12:59
Panu Jiřímu Dostálovi nikdy nerozumím. Asi mám dlouhé, předlouhé vedení. mm
Zdenka Soukupová
15.9.2023 12:59
Jano, úplně to vidím jako živé. U nás to bylo trochu podobné, i když mě bylo "už" 20 let. Popsala jste situaci krásně vtipně. Tak hodně štěstí a veselosti do dalších let. Zdravím Pazoura. :-)
Marie Magdalena Klosová
15.9.2023 12:54
Paní Jano, máte ohromný smysl pro humor, smála jsem se od začátku do konce. Prostě umíte vyprávět, ve zkratce, s nadsázkou, neunavujete detaily. Děkuji, početla jsem si. A mimochodem, "ten Váš" byl a určitě stále je sympaťák. Ať se vám daří. /p.Josef tomu vůbec nerozumí - slušně řečeno/
Jitka Caklová
15.9.2023 12:40
Láska se nedá ničím koupit, buď je, nebo není, s riflemi, nebo bez riflí. Milenci v texaskách, ovlivněni filmem Starci na chmelu. To byly časy :-) :-)
Alena Velková
15.9.2023 12:21
Pane Andrle, článek je samozřejmě psán s nadsázkou, ale pokud jste v té době žil, tak víte, že jsme tenkrát neměl nikdo nic a rifle byly nedostatkovým zbožím a bony se sháněly těžko, takže pokud přítel rifle koupil, tak to skutečně byla láska :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA