FOTO: Poskytnuto z archivu Jany Kollinové
Bramborová brigáda s bonusem
10. 9. 2023Přelétla jsem aktuální denní zprávy. Válka na Ukrajině, půtky o konsolidační balíček v poslanecké sněmovně, rozchod známých celebrit, jejichž soukromý život plnil stránky bulvárního tisku několik měsíců, seriálový propadák TV Prima, podzimní stříhání hortenzií.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Dostal
11.9.2023 07:31
:-) 11. září 2001 se mi objevila na půdě za komínem chalupy parta čtyř kocourků, patnáct let soužití hlavně s jejich potomky vyjevilo lidi jako nezajímavé... :-)
Marie Faldynová
10.9.2023 23:06
My měli častěji pejsky, ale i jednoho kocoura. Je zajímavé, že každé zvíře byla originální osobnost.
Zuzana Pivcová
10.9.2023 18:00
Jani, Babeta a Waldemar chodí jen na dvůr v celkem uzavřeném, ale dost rozlehlém objektu. Mají se rádi a bývají hodně spolu, ale někdy slídí každý zvlášť. Je to dost náročné je uhlídat. Jsme rády, když víme, kde jsou. Tady na ulici před domkem je to dost nebezpečné.
Alena Velková
10.9.2023 16:47
Napsala jste to moc hezky. My jsme dřív měli také několik kočiček a kocourků, na které často vzpomínáme.
Jana Kollinová
10.9.2023 16:31
Zuzano, zajímalo by mě, zda se vaši kočičí sourozenci vydávají na výlety společně a společně se vrací nebo se každý z nich vydává na sólové akce. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
10.9.2023 16:02
Mám už 16 let kocourka Piškota, je to senior a ven ho pouštím jen sporadicky. Dříve měl rozsáhlý perimetr, kde se pohyboval a odkud nosil myšky. Mám o něj strach, aby se někam nezaběhl. Tak je doma a ze zimní zahrady pozoruje ptáčky.
Zuzana Pivcová
10.9.2023 14:56
Moc ráda jsem si přečetla vyprávění o Mourovi. Před mnoha lety jsme měli v Týně také takhle volně se pohybující kočky a kocoury. Nikdo je vevnitř v bytě neudržel. Jejich život u nás nebyl nikdy dlouhý, většinou se ztratili. Dnes tu máme dva 4-leté kočičí sourozence, kteří byli dřív v bytě v Praze, ale tady se také čím dál víc ukazuje, že je vevnitř nikdo neudrží. Je to těžké, protože bychom o ně nerady přišly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA