FOTO: Zuzana Zajícová
Divadlo aneb Jak to vlastně chodí v zákulisí (2)
6. 9. 2023„Pojeď se mnou do Turecka,“ lákal mě jeden známý z mládí. Odmítla jsem s tím, že pracuju pár dnů v divadle, že začala sezóna a že to nejde. Zeptal se, co tam dělám.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
10.1.2025 17:30
Krásně napsané vyznání neobyčejně zajímavé práci. P.S. Okolo divadla jsem často chodila a w chutí jsem si přečetla vývěsky.
Zdenka Jírová
8.9.2023 00:49
To je velmi zajímavé, nikdy mě nenapadlo o této práci přemýšlet. Je mnohem náročnější než většina lidí tuší. I k takové práci musí být talent, umíte si dobře všímat okolí, to každý nedovede.
Jana Jurečková
6.9.2023 20:09
Moc vás obdivuji. Nikdy bych nevěřila kolik práce musíte udělat. Díky za nahlédnutí.
Zuzana Pivcová
6.9.2023 15:30
To se mi zdá pro jednoho člověka šílená práce, nejen zodpovědnost, ale i fyzická námaha. Alespoň trošičku se tomu podobala moje práce ve Vojenském ústředním archivu. Chystat materiály v kartonech ze skladů, kdy horní patra regálů dosahovala do výše tak 4 metry a kartony klidně vážily 5 - 10 kg, takže vyšplhat na štafle nebo žebřík a snést je dolů, při provozu v badatelně být obsluha, odborná poradkyně i dozorující, aby někdo něco nezcizil, po středečním ukončení provozu v 18 hod. po lidech vše uklidit do příručního skladu, odepsat lidi a ještě navrch zavolat vrátnému, aby rozsvítil na chodbách v 1. patře (na Invalidovně), aby badatelé trefili dlouhou cestu na záchod a nepřizabili se při odchodu po schodech dolů. Vaše divadelní práce je pro mě zajímavá, ale na mě by toho bylo moc k zapamatování, asi bych někde vybouchla. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA