Všechny fotografie poskytla Helena Vambleki Červenková
Dovča v Tunisu
25. 8. 2023Pro letošní dovolenou jsme s kamarádkou vybraly Tunis. Při hledání zájezdu last minute jsme zvolily několik důležitých kritérií. Odlet z Mošnova, vzdálenost od letiště do 20 km, vzdálenost k moři do 100 m a bezbariérovost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
25.8.2023 16:40
Heli vítej doma! No zážitků máte spoustu, ale některé bych zažít nechtěla. A pokud bych si měla vybrat kam určitě ne, tak Tunis bych v tomto seznamu měla zcela určitě.
Marie Seitlová
25.8.2023 16:19
Heli, vítej doma. Před pár lety jsem v Tunisu byla, ale na poznávačce. Ráda vzpomínám.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.8.2023 16:05
Jen poznámka - střelba na turisty v hotelu Imperiál Marhaba se stal v roce2015. V destinaci Sousse. Zahynulo cca 40 turistů. Hotel je od Royal Jinene vzdálen cca 3km.
25.8.2023 15:29
Pane Cypris, nechci se Helenky zastávat, ale i já jsem nabídku CK se kterou letěla viděla a ta cena tam byla takto uvedena. Zkuste si ale načíst recenze hotelu Jinane a pochopíte proč tak laciné. A pak Tunis nikdy nebyl drahý. Tomu odpovídá "cena a služby". Pak také po tom co Tunisané vystříleli pár turistek - mimochodem v té době jsem s kamarádkou bydlela v sousedním hotelu a ten zážitek budu mít před očima navždy. Jen díky tomu, že moje kamarádka je šetřílek, nebydlely jsme v 5ti.hotelu, ale jen ve 3hv. V tom druhém a dražším bydlely hlavně Britové a Němci.Já když jsem letěla sama vždy jsem volila jen 5hv. a hotel musel být mezinárodní renomé.
Soňa Prachfeldová
25.8.2023 15:27
Helenko vítej doma, mezi svými. Ještě, že jsi šikulka, byla bych vyřízená, ze všeho ruchu a shonu.
Zuzana Pivcová
25.8.2023 15:00
V Tunisku jsem byla dvakrát s velmi odlišnými pocity, psala jsem tu i příspěvek Zachránil mě osel..... Věřím, že se vám tam mohlo líbit. Já jsem se tehdy zařekla, že do muslimské země už nikdy. A to jsem dodržela bez problému. Díky, Helenko.
Jan Ciprys
25.8.2023 14:57
Celkem dobře napsané.Jen chybí kdy tam paní byla protože 14dní v Tunisu za 15000 se mi zdá nějaké levné.Ani s jakou CK tam jela možná nechtěla dělat reklamu.Když se podíváte na nabídku tak na 14 dní jsou ceny od 20000 nahoru.
Alena Tollarová
25.8.2023 14:34
Helo, měly jste opravdu zážitkový program. Ale doufám, že většina času byla klidná a pohodová a budeš na Tunisko vzpomínat v dobrém. Kdybych tam chtěla vyrazit, asi bych volila konec září, taková vedra by mě umořila. Moře vypadá krásně.
Jitka Hašková
25.8.2023 14:32
Helčo, hlavně, že sis to užila. teď vím, že do Tuniska nechci ani zadarmo. Řvoucí děti, buzení muezziny, a těch omylů, to bych měla infarkt. Měly byste být obě prohlášeny za svaté.
25.8.2023 13:10
Helenko s tou zmrzkou ti to sluší. Jinak jsem se pobavila tvými zážitky. Byla jsem několikrát v Tunisku, manžel tam jednou dokonce utopil brýle a já zase šátek. A naposledy na pláži kousek od našeho hotelu Tunisané postříleli několik britských turistek, které se opalovaly na lehátku. Od té doby jsem už Tunis nenavštívila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA