Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Vždyť víš, hvězdy nehasnou
23. 8. 2023Všechno je jinak. Měla jsem bratra. Měli jsme oslavit jeho sedmdesátiny. K takovému jubileu se schází většinou celá rodina, aby oslavila společně s jubilantem významné a krásné výročí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
23.8.2023 13:05
Soni, těžko hledat slova. Ve vašich myslích a ve vzpomínkách bude stále.
Alena Adam
23.8.2023 12:18
Milá Soňo, svým smutným příběhem jste mi připomněla mého bratříčka, s kterým jsme byli neskutečně sehraní. Odešel už téměř před dvaceti lety ve věku 47 let. Je to stále jako by to bylo včera, myslím na něj denně a od té doby je mě jen půl..
Jana Kollinová
23.8.2023 11:57
Odchod blízkého člověka bolí tak, že to mnohdy nelze vypsat slovy. Soňo, přeji bratrovi klidnou cestu tam, kde jeho duše najde klid a mír
Ludmila Černá
23.8.2023 11:22
Ano, naši blízcí odchází, ale v našich vzpomínkách žijí dál s námi. je to těžké, vyrovnat se s tím. Přeji hodně sil.
Zuzana Pivcová
23.8.2023 11:11
Soňo, to bolí. Zvláštní, kolik lidí odchází z tohoto světa těsně před narozeninami, v den narozenin, těsně po narozeninách. I naše maminka. Soňo, hvězdy tady pro nás nehasnou a duše neumírá. To Ty dávno víš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA