Všechny fotografie: Alena Tollarová
Kam vzít děti na výlet? Na Smrtku a do Pekla!
20. 8. 2023Prázdniny, které se 1. července jako obvykle zdály nekonečně dlouhé, ukrajují týdny jeden po druhém a pomalu spějí ke svému závěru. Prarodiče, užívající si radovánek i starostí s vnoučaty, už leckdy po večerech skládají hlavu v dlaních a přemýšlejí, jak je zkrotit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
20.8.2023 19:28
Děkuji za velmi zajímavý článek z dalšího krásného koutu naší země, jež doplňují skvělé fotografie. Přírodní památka Peklo je známá také tím, že se zde zjara vyskytuje velké množství bledulí.
Jan Zelenka
20.8.2023 19:00
Někde tam jsem před mnoha lety byl, ale už si nepamatuji. Moc pěkně si nám ho přiblížila, Aleno!
Marcela Pivcová
20.8.2023 18:10
Krásný přírodní výlet! Určitě bych mu dala přednost před návštěvou přezdobeného zámku. Tenhle kraj neznám.
Vladislava Dejmková
20.8.2023 15:22
Je to určitě pěkný výlet pro děti i dospělé. Ještě že máme všude kolem tolik krás a zajímavostí.
Marie Měchurová
20.8.2023 15:06
Tak tam by se našim klukům určitě líbilo. My jsme byli předloni v nějakém pekle v Lužických horách, tam byly ještě větší jeskyně, a mívají tam srazy motorkáři, už ale nevím, jak se to jmenovalo. Jako vždy fotky bez chyby.
Dana Puchalská
20.8.2023 14:34
Álo, děkuju za další skvělý článek. A koukám,jak zámek v Zahrádkách prokouknul. Ano, okolí České Lípy je líbezné. Mám tam přátele, často jsem k nim jezdila.
Naděžda Špásová
20.8.2023 14:32
Nejdřív mi to nedošlo, ale Peklo a Kozí farma mi to připomněly. Byly jsme tam s dcerou a vnučkou před pár lety. Sýry z Kozí farmy byly moc dobré. Psala jsem o tom i tady na íčku. Hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA