Kam vzít děti na výlet? Na Smrtku a do Pekla!
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Kam vzít děti na výlet? Na Smrtku a do Pekla!

20. 8. 2023

Prázdniny, které se 1. července jako obvykle zdály nekonečně dlouhé, ukrajují týdny jeden po druhém a pomalu spějí ke svému závěru. Prarodiče, užívající si radovánek i starostí s vnoučaty, už leckdy po večerech skládají hlavu v dlaních a přemýšlejí, jak je zkrotit.

cestování Letní soutěž 2023 Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Álo, chtěla bych umět fotit jako ty...super!
Helena Přibilová
Děkuji za velmi zajímavý článek z dalšího krásného koutu naší země, jež doplňují skvělé fotografie. Přírodní památka Peklo je známá také tím, že se zde zjara vyskytuje velké množství bledulí.
Jan Zelenka
Někde tam jsem před mnoha lety byl, ale už si nepamatuji. Moc pěkně si nám ho přiblížila, Aleno!
Marcela Pivcová
Krásný přírodní výlet! Určitě bych mu dala přednost před návštěvou přezdobeného zámku. Tenhle kraj neznám.
Vladislava Dejmková
Je to určitě pěkný výlet pro děti i dospělé. Ještě že máme všude kolem tolik krás a zajímavostí.
Marie Měchurová
Tak tam by se našim klukům určitě líbilo. My jsme byli předloni v nějakém pekle v Lužických horách, tam byly ještě větší jeskyně, a mívají tam srazy motorkáři, už ale nevím, jak se to jmenovalo. Jako vždy fotky bez chyby.
Naděžda Špásová
PS: Našla jsem to, bylo to v květnu 2018.
Dana Puchalská
Álo, děkuju za další skvělý článek. A koukám,jak zámek v Zahrádkách prokouknul. Ano, okolí České Lípy je líbezné. Mám tam přátele, často jsem k nim jezdila.
Naděžda Špásová
Nejdřív mi to nedošlo, ale Peklo a Kozí farma mi to připomněly. Byly jsme tam s dcerou a vnučkou před pár lety. Sýry z Kozí farmy byly moc dobré. Psala jsem o tom i tady na íčku. Hezké fotky.
Zuzana Pivcová
Moc pěkné, a určité lehké napětí asi dětem neuškodilo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody