Byla jsem v ústavu. Tři roky.
Ilustrační foto: Pixabay

Byla jsem v ústavu. Tři roky.

25. 8. 2023

Každý máme třináctou komnatu. Temnou minulost. Tajemství. Jdu se svou kůží na trh a přiznávám se užaslým čtenářům. Ano, byla jsem tři roky v ústavu.

hobby Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Ale přečetla jsem si Váš článek "Jak jsem se odvážila navštívit blešák" a ten se mi líbil. I fotky, i hrníček. Jednou jsem si na vánočním bazárku koupila také hrníček, samá fialka, nádherný a byl za dvacku i s podšálkem.
Elena Valeriánová
Škoda, že jste jako ilustrační foto nepoužila něco z vlastní tvorby a ne obrázek stáhnutý z internetu. Bylo by to zajímavější. Temná minulost? Usmívám se, podtitul jako od bulvárního novináře a pak jen vzpomínka. Chybí mi nějaká gradace. Omlouvám se, snad příště.
Taťana Veselá
No nevim, ale užaslá nejsem :)
Daniela Řeřichová
Díky za pěkný článek. Školský ústav umělecké výroby absolvovala sestřenice mého muže Margarita. Učila pak výtvarku všude možně, sama vytváří nádhernou paličkovanou krajku a jiná rukodělná umělecká dílka.
Zuzana Pivcová
Paní Zuzano, každý má i v tomto případě jiný styl. Mně to trvá často delší dobu, než se sladím se způsobem vyjadřování někoho jiného. Myslím, že chyba není ani na jedné straně.
Hana Šimková
Proč bychom měli všichni končit v ústavu a proč ve smíšeném sboru. Vašemu humoru asi opravdu nerozumím.
Hana Šimková
Právě jsem se chtěla opravit, že jsem Vám komnaty ubrala.
Zuzana Zajícová
ach jo... dělám si přece legraci, a komnata je třináctá... je mi líto, že berete všechno tak vážně... život je přece mnohem hezčí, když ho bereme s nadhledem a umíme si dělat legraci sami ze sebe... ale jak se zdá, některým to nejde vysvětlit. Škoda...
Hana Šimková
Ať je to jak chce, ale proč to nazýváte temnou minulostí, nebo devátou komnatou.
Zuzana Zajícová
Berte, prosím, moje psaní s nadhledem. Nic jiného v tom není. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody