Ilustrační foto: Pixabay
Byla jsem v ústavu. Tři roky.
25. 8. 2023Každý máme třináctou komnatu. Temnou minulost. Tajemství. Jdu se svou kůží na trh a přiznávám se užaslým čtenářům. Ano, byla jsem tři roky v ústavu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
26.8.2023 21:32
Ale přečetla jsem si Váš článek "Jak jsem se odvážila navštívit blešák" a ten se mi líbil. I fotky, i hrníček. Jednou jsem si na vánočním bazárku koupila také hrníček, samá fialka, nádherný a byl za dvacku i s podšálkem.
Elena Valeriánová
26.8.2023 21:20
Škoda, že jste jako ilustrační foto nepoužila něco z vlastní tvorby a ne obrázek stáhnutý z internetu. Bylo by to zajímavější. Temná minulost? Usmívám se, podtitul jako od bulvárního novináře a pak jen vzpomínka. Chybí mi nějaká gradace. Omlouvám se, snad příště.
Daniela Řeřichová
26.8.2023 18:17
Díky za pěkný článek. Školský ústav umělecké výroby absolvovala sestřenice mého muže Margarita. Učila pak výtvarku všude možně, sama vytváří nádhernou paličkovanou krajku a jiná rukodělná umělecká dílka.
Zuzana Pivcová
26.8.2023 15:55
Paní Zuzano, každý má i v tomto případě jiný styl. Mně to trvá často delší dobu, než se sladím se způsobem vyjadřování někoho jiného. Myslím, že chyba není ani na jedné straně.
Hana Šimková
26.8.2023 15:32
Proč bychom měli všichni končit v ústavu a proč ve smíšeném sboru. Vašemu humoru asi opravdu nerozumím.
Zuzana Zajícová
26.8.2023 14:56
ach jo... dělám si přece legraci, a komnata je třináctá... je mi líto, že berete všechno tak vážně... život je přece mnohem hezčí, když ho bereme s nadhledem a umíme si dělat legraci sami ze sebe... ale jak se zdá, některým to nejde vysvětlit. Škoda...
Hana Šimková
26.8.2023 14:52
Ať je to jak chce, ale proč to nazýváte temnou minulostí, nebo devátou komnatou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA