Všechny fotografie: Alena Tollarová
Seniorské slasti a strasti
16. 8. 2023Pondělíčko pondělí, co mi asi nadělí? říkám si ráno ještě vleže při protahování těla i všech údů. Levá lehce neuropatická noha mě večer brněla až to záblo. Natáhla jsem si na ni do postele ponožku a obvykle je ráno v klidu. Dneska se ještě trochu ozývá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
16.8.2023 15:56
Alenko, Tvůj popis všedního dne jsem si s chutí přečetla. Je vidět, že jsi vždy nad věcí, a to je dobře. A fotky jsou hezké, stejně, jako pokaždé.
Dana Puchalská
16.8.2023 15:40
Já z té postele v sedm ráno klidně vylezu. Když ovšem chci.... :-) :-) Álo, krásné fotky. A já jsem smutná jak ta želva, protože tam u Tebe jsou ještě k vidění vrabci.
Marie Seitlová
16.8.2023 15:27
Pěkná a zajímavá vycházka, pěkná fotodokumentace a zasloužený větrník. Také ho mám ráda.
Eva Mužíková
16.8.2023 14:29
Alenko, jsem na tom jako Ty, ráda čučím na práci s moderní technikou. Jo, kde jsou časy - kosa, hrábě, kupky a dlouhé vidle k podávání sena nad stodolu.... Hezké fotky.
Anna Potůčková
16.8.2023 13:52
Zkrátka život tropí hlouposti..... Hezky napsaný článek a hlavně hezké fotky. Jo a větrníky můžu také a určitě za tuto cenu bych si je také koupila.
Danka Rotyková
16.8.2023 13:46
Paní Aleno, líbí se mi váš veskrze pozitivní přístup ke všem událostem. U mě tenhle nadhled přišel až po 60. roce. Škoda, vidím na mladých, jak spoustu věcí hrotí a zbytečně se zatěžují. Škoda, že zkušenosti nelze předat. Tak si to užijeme alespoň my senioři. Mějte se krásně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA