Módní přehlídka portálu i60 bude 5. září 2023
Módní přehlídka v Písecké bráně, Praha 6

Módní přehlídka portálu i60 bude 5. září 2023

8. 8. 2023

Je tomu již přes devět let, kdy se uskutečnila 5.4.2014 v rámci veletrhu For Senior první módní přehlídka organizovaná panem Raškou a portálem i60 v pražských Letňanech, a to výhradně seniorek. Vyšel o tom rovněž článek, který si lze připomenout na stránkách i60 na odkazu https://www.i60.cz/clanek/detail/7666. Mezi účastnicemi byla tehdy i moje manželka... 

Aktuálně se 5. září 2023 v rámci projektu FRESH SENIOR, který svými aktivitami již od roku 2012 podporuje široké spektrum oblastí života seniorů, uskuteční módní přehlídka portálu i60 od 16 hodin ve Villa Pellé, Pelléova 10, Praha 6. Bude to tradiční přehlídka elegance a šarmu pod vedením legendární Elen Zajíčkové. Modely pro tuto příležitost zapůjčí známý pražský oděvní ateliér E Daniely. Viz též https://www.freshsenior.cz/program/detail/modni-prehlidka-portalu-i60.

Tak se těšme společně, že se opět bude na co dívat a že i v seniorském věku lze beze studu vystupovat na módních přehlídkách.

móda
Autor: Dušan Brabec
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Také ráda vzpomínám. Několika jsem se účastnila a velmi mě to obohatilo. Jsem ráda,že tradice pokračuje. Ještě bych to někdy i zkusila. mm
Helena Přibilová
Velmi ráda se přijdu podívat na letošní módní přehlídku.
Zuzana Pivcová
Ráda jsem si to připomněla, my jsme byly takové nemodelkovské, ale bylo to fajn. Jenže 9 let je přece jen znát.
Daniela Řeřichová
Děkuji za pozvání a za bilanci minulých ročníků módní přehllídky i60.cz. Hezký projekt, sympatické modelky, fandím všem, kteří nesedí v koutě. Ráda se přijdu podívat a zatleskat.
Dana Puchalská
Já taky Jitko.
Jitka Hašková
Už se těším, půjdu se zase podívat.
Taťana Veselá
Pane jo, já bych tu odvahu asi nesebrala, ostatně jsem malá, mě by na molu ani nebylo vidět :-))) Vaše paní je dobrá! Těším se už teď na fotky a článek z letošní módní přehlídky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...