Potřebovala bych zastavit čas, abych všechny své koníčky stíhala, říká jednasedmdesátiletá Danuše Kubátová
Danuše Kubátová s milovanou kamerou. FOTO: Poskytnuto z archivu D. Kubátové

Potřebovala bych zastavit čas, abych všechny své koníčky stíhala, říká jednasedmdesátiletá Danuše Kubátová

9. 8. 2023

Je ženou mnoha řemesel a svou aktivitu prozrazuje na každém kroku. V mládí si ve volném čase šila šaty a pletla svetry. V důchodu se věnuje fotografování, keramice, pletení košíků, módním přehlídkám, kytičkám na zahrádce a jednou týdně si jde zacvičit aerobik.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Video, to nemá chybu! :-) My jsme s manželkou 51 let, třeba vás ještě doženeme. Posílám vám k tématu jeden z forismů, které se objeví v mé nové knížce https://www.donio.cz/afo-rismy-o-zivote-i-o-vasem? Zní takto: Nejúžasnější příběh není Romeo a Julie, kteří spolu zemřeli, ale babička s dědou, kteří spolu zestárli.
Marie Měchurová
Rozhovor jsem si se zájmem přečetla, fandím kreativním lidem. Už dlouho jsem se tak nepobavila, jako u přiloženého videa.
Helena Přibilová
Děkuji za velmi hezký a zajímavý rozhovor. Paní Kubátová je obdivuhodná žena.
Marie Magdalena Klosová
Zdravím Danku i Honzu Pěkný a velmi inspirativní rozhovor. Danka na svůj věk nevypadá, ani jím nežije. Gratuluji ji k tomu filmaření, k úspěchům i k vytrvalosti,který mu projevuje. A pak je také příkladné její rodinné soužití. Co se týče práce s kamerou a následně výroby filmu mám také nezapomenutelnou zkušenost ze stáže ve Francii v roce 1990.Byli jsme p v této oblasti pole neorané a pod vedením francouzských lektorů jsme každý natočili,sestříhali a ozvučili 2 krátké filmy. Nádhera! Tak ať se dále daří, mm
Marie Seitlová
Další velmi zajímavý rozhovor o úžasné ženě.
Anna Potůčková
Díky za velmi zajímavý rozhovor. Tolik koníčků, zájmů a životního optimismu má málokdo. Přeji spoustu zdraví do dalších let a spoustu nápadů do další tvůrčí práce!
Lenka Kočandrlová
Výborně prožívaný život, líbí se mi lidé,co mají spoustu koníčků a zájmů ! Je na nich ta životní síla i vidět. Film vtipný. Tleskám !
Naděžda Špásová
Jedno máme společné a to je Oděvka v Praze. Já jsem se na ní dostala na druhý pokus v 17-ti letech. K filmu jsem se taky dostala, ale jako kostymérka. Přeji vám ať vám ta činorodost vydrží ještě dlouho.
Libuše Heulerová
Honzo, bezva rozhovor...s úžasnou ženou...díky!!
Zuzana Pivcová
Zdravím Tě, Danuško, a ráda vzpomínám na setkání se "železničáři" na Hlavním nádraží v roce 2019. Ať se Ti pořád daří, máš krásné zájmy, které Tě drží pořád mladou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody