Všechny fotografie: Věra Ježková
Štvanická lávka otevřena
31. 7. 2023Tak jsme se dočkali. My holešovičtí, i přespolní karlínští. Otevření Štvanické lávky. Nebo také lávky Holka, protože spojuje Holešovice a Karlín. Ale že to trvalo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
31.7.2023 14:32
Věro, to je fajn, že jsi to tak hezky zdokumentovala. Někdy se tam též zajdu podívat. Škoda, že ostrov je ve stavu jak ho tu vidím - já jsem na něm strávila jedno léto jako brigádnice na koupališti, byl tam venkovní bazén a louka, šatny - kde je těm časům konec.
Helena Votíková
31.7.2023 13:36
Věrko hezký článek a fotky. HolKu jsme přešli v neděli a po "karlínském nábřeží" myslím, že nejdelší část je Dvořákovo nábřeží jsme došli k Čechovu mostu a pak hezky cupkydupky Pařížskou na metro. Až bude hotova Štvanice, zopakujeme výlet s touto zastávkou.
Alena Švancarová
31.7.2023 10:50
Děkuji za článek,ráda jsem si přečetla,zajímá mě tato novinka o kousku Prahy.
Jan Zelenka
31.7.2023 10:19
Věrko, moc pěkný článek a fotky. Snad se někdy do Prahy dostanu, abych si ji prohlédl. Někdo pražský by měl ale doporučit radnici P7, aby na lávku umístili odpadkové koše a hlavně kamerový systém kvůli sprejerům. To přece není žádný problém. Díky za hezké info.
Naděžda Špásová
31.7.2023 10:11
Věrko, možná bude obava že sprejerů zbytečná, v TV říkali, že je na lávce nátěr, který je proti poškozování sprejery. Tak snad to bude fungovat.
Naděžda Špásová
31.7.2023 09:43
Věrko, moc hezké fotky. V Holešovicích jsem chodila na průmku, lávku vám moc přeju.
Dana Puchalská
31.7.2023 08:22
Věrko,děkuju.... Jezdíme často okolo a už se těším,až budu mít volný den,že se tam půjdu kouknout. Jen mě překvapila absence odpadkových košů. A moc krásné jsou hlavy na zábradlí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA