Moje divná svatba
Já s tatínkem. FOTO: archiv Zuzany Zajícové

Moje divná svatba

16. 7. 2023

Bylo mi dvacet, byl prosinec roku 1976. Šla jsem, co noha nohu mine, domů, kde jsem měla s rodiči, starší sestrou Lenkou a jejím manželem strávit vánoce. Přijela jsem z Prahy, kde jsem studovala prvním rokem pomaturitní nástavbu na výtvarné škole.

Letní soutěž 2023 svatba vzpomínky
Hodnocení:
(4.9 b. / 43 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Taťana Veselá
Zuzko, na komentáře na seznamu se vykašlete, lidi si prostě řeknou, co chtějí a nemá smysl jim nic vysvětlovat, a navíc, vy nejste povinna něco někomu vysvětlovat, buďte v klidu a nečtěte to ❤ napsala jste, co jste měla na srdci, a tím to skončilo, anebo možná začalo, protože koukám, že čtenáře zajímá, jak to bylo dál ;-) mě tedy taky :-D
Adam Maas
Hezký příběh. Trochu smutný, ale laskavý. Zajimalo by mne, jak to bylo dál. ?
Daniela Řeřichová
Bohužel, když článek převezme Seznam, někdy jsou komentáře hrubého zrna. Také nechápu ty anonymní zoufalce u klávesnice, kteří mají potřebu druhé kritizovat a zraňovat.
Margita Melegova
Po upozorneni pani Mechurove jsem nahlidla na komentare na Seznamu, nemohu se zbavit pocitu ze verejnost, ktera neni soucasti i60.cz by nemela mit moznost se vyjadrit protoze neni soucasti skupiny, neni to ojedinely pripad kdy doslo k takovym nenavistnym projevum v reakci na clanek.
Zuzana Zajícová
Paní Měchurová, zjistila jsem díky Vám, že je článek na Seznamu. Ach jo, nechápu, že mají lidi potřebu se ke všemu takhle vyjadřovat... napsala jsem nevinnou vzpomínku a kolika lidem to zvedlo tlak...
Marie Měchurová
Narazila jsem na tento článek na Seznamu, je u něho hodně nenávistných komentářů. Je mi z toho smutno. Nic nepochopili.
Helenka Vambleki
Další důkaz, že na místu, spoustě svatebčanů či počtu prohýbajících se stolů vůbec nezáleží. Tak ať se vám ta kára táhne spolu dál!
Martina Růžičková
Prima svatebně vzpomínkové vyprávění. Jako obyvatelku Holešovic mě zvlášť pobavila zmínka o obřadní síni v dřevěné nouzové stavbě. Sloužila léta letoucí. Málem jsem se tam vdávala taky, ale rodiče dřevěnku rezolutně odmítli, takže jsme museli za vodu na Libeňský zámeček. :-)
Daniela Řeřichová
Moc se mi líbí Vaše psaní, které má "šťávu". Svatbu jste měli opravdu nezapomenutelnou. Já jsem se vdávala první jarní den roku 1974 ve druhém ročníku VŠ. Šaty šila teta, vlasy jsem si natočila sama, auto nám půjčil kamarád, na oběd jsme zašli do restaurace na Novodvorské. Můj budoucí choť měl největší starost sehnat v tomto období bílou růži, kterou jsem si přála. A zaujala mě Vaše kytička konvalinek, to nebylo běžné kvítí v únoru.
Marie Měchurová
Někdy si s námi život dělá, co chce. Všechno dopadlo dobře, a to je hlavní.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody