FOTO: Jindřich Berka
Jak jsem byl za tatínka
14. 7. 2023Máme vnučky. Dvojčata. Jsou již velké slečny. Je jim 13,5 roku. Jsou to kočky. Svým oblečením již kluky provokují a ti na ně potom pískají. Dobře se učí a jsou vychované. Jsem na ně pyšný. Právě s nimi trávíme dovolenou. Znojmo a Národní park Podyjí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
17.7.2023 09:50
Ano paní Prachfeldová chválím. Zaslouží si to. Proč? Protože v mé třídě je to katastrofa!! Malou násobilku neumí v 11 letech, neumí zdravit, neumí se chovat. Vy si jich nesmíte dotknout. Rodičům je to jedno. Za všechno může učitel. Ještě, že letos končím. Jindra
Soňa Prachfeldová
17.7.2023 09:29
Je fajn, využít tu dobu, kdy vnoučata ještě s námi chtějí trávit čas, pak už mají jiné zájmy. Věřím, že jste povyrostl při tolika chvále.
Helenka Vambleki
15.7.2023 23:57
Taky mi při vožení kočárku s vnoučkem říkali maminko, ale nedivím se, vždyť dneska matky poprvé opravdu rodí až ve čtyřiceti i více letech a chlapi zase obráceně plodí děti v šedesáti.
Marie Měchurová
15.7.2023 21:06
Pane Jindřichu, je vidět, že máte svoje "holky" hodně rád a Znojmo je hezké město.
Margita Melegova
15.7.2023 20:58
Byla to poklona, ktera urcite neurazila. Znam radu opacnych pripadu ze sveho okoli, vzhledem panove pred duchodem vezouci kocarek opravdu nejsou dedeckove.
Alena Švancarová
15.7.2023 17:31
Jen neříkejte,že jste se nenafoukl pýchou,že Vás průvodkyně pokládala za tatínka.Známe mužskou ješitnost.
Jan Zelenka
14.7.2023 15:09
Jindro, moc pěkné. Ve Znojmě jsme byli se ženou dva dny, poseděli u Hradu, prolezli oba kostely a zas popojeli dál.
Jana Jurečková
14.7.2023 14:14
Hezký příběh. Dýchla na mě prázdninová atmosféra. Je všude, kam se podívám...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA