Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Moje seniorské radosti: Šepot větru v korunách stromů
10. 7. 2023Často si říkám, kdybych bydlela ve městě, tak bych si ten život jinak vychutnala. Procházky po památkách, kulturní akce, obchůdky, kafíčko a dortíček v kavárně s kamarádkou, no prostě samé radosti, které i zralou seniorku dokážou potěšit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
10.7.2023 10:29
Krásné vyznání přírodě Elenko, nádherné záběry nejen v ranní rose.
Hana Švejnohová
10.7.2023 10:15
Nádherné!! Jedna fotka krásnější než druhá, je v nich kouzlo neopakovatelného okamžiku a úžasný talent k jeho zachycení... A z doprovodného textu vyzařuje spokojenost a štěstí z toho, co máte... Velká inspirace. Děkuji.
Blanka Lazarová
10.7.2023 10:12
Eleno, fotky super, chvála přírody taky super, jen to město s kulturou kdyby bylo na rozumný dojezd. Ale nemůžeme mít všechno. Já jsem městské dítě a přírody jsem si užila až na chalupě s dětmi. Ale chalupu už nemám a tak do přírody výletuji po vlasech českých. A tvoje toulky s Rexem ti docela závidím. Ale samozřejmě přeji. A ta zvířátka ..... např.lišku znám jen z televize. A tak piš a foť, ať z toho i my něco máme. Díky, těším se. :-)
Jana Stašková
10.7.2023 10:11
Nádhera!!! Překrásně napsaný zážitek Eleno a dotvářející foto umocňuje kouzlo přírody. Mohla byste psát knihu a já bych si ji s radostí přečetla. Děkuji za krásný zážitek.
Jana Kollinová
10.7.2023 09:42
Krásné vyznání Přírodě. Dokonalé fotografie s pomyslnou třešničkou na dortu, srnečkem na úvodní fotce.
Marie Měchurová
10.7.2023 09:41
Eleno, na Tvoje fotky se vždy moc těším, nechybí jim poezie a tajemno. Každý fotograf to nedokáže tak zachytit. My bydlíme taky pod lesem, ale tolik živočichů nepotkávám, asi nemám tu zrpělivost. Přeji Ti ještě hodně takových úlovků a užívej si procházek ve Vaší kouzelné krajině a pohody v přírodě.
Irena Mertová
10.7.2023 09:17
Eleno, je to krása, probouzející se les... Docela tě vidím, jak tam tiše našlapuješ. Proti tomu je posezení v kavárně - no jak bych to slušně řekla, nevím. I když i to je občas potřeba. Tvoje fotky si užívám, já už se teď asi do les nedostanu...
Miloslava Richterová
10.7.2023 08:33
Děkuji Vám, mám to stejně, příroda člověka neskutečně posiluje. Poklona před Vašimi fotkami, jsou nádherné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA