Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Co vařit o prázdninách pro vnoučata?
6. 7. 2023Když vařím pro svá dvě vnoučata (6 a 8 let), vařím samozřejmě trochu jinak. Vyhýbám se především těžkým, smaženým, ostrým a kořeněným jídlům. Trochu se přizpůsobím tomu, na co jsou vnoučata zvyklá z domu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
21.8.2023 13:13
Dnes jsme s vnučkou zvolili tortillovou pizzu a chutnalo nám všem, jen vnučka si tu svou udělala bez oliv. Určitě vyzkoušíme i další recepty a obohatíme jimi nejen svůj prázdninový jídelníček.
Marie Novotná
12.7.2023 14:47
Zrovna jsme si udělali tu pizzu z tortily nejdřív pokusně pro nás - dědu a babi. Mňam! Děkujeme za recepty:)
Hana Polednová
10.7.2023 16:24
Vlaďko, ty články s recepty nemají chybu, moc ráda je čtu a kochám se fotkami, nad kterými se sbíhají sliny.
Hana Rypáčková
8.7.2023 07:48
Dobré recepty, ale vařila jsem jednoduchá jídla , když někdo něco nejedl, buď to vynechal( zelí) a nebo byl hlady.. Děti byly vylítané a snědly všechno. Honza zbyl a tak se radíme, ovšem nepodlehnu řízku s hranolkama každý den. Na přání dělám palačinky. Má rád zeleninová jídla jako já.
Marie Měchurová
7.7.2023 12:21
Naśe vnoućata by spořádala vśechno a s velkou chutí. Je radost pro ně vařit. Nejraději mají zapečené palačinky se špenátem a taky sladké ovocné knedlíky. Vlaďko, určitě se nechám inspirovat...
Naděžda Špásová
7.7.2023 11:41
Tak z této nabídky by naše vnučka snědla jen to stehno. A já asi taky a přidala bych ty jahodové knedlíky.
Eliška Murasová
7.7.2023 09:03
Vlaďko, jídla vypadají tak lákavě. Díky za inspiraci. Mnoha z nich vařím také. Holčinka s palačinkou je kouzelná.
Marta Nosková
7.7.2023 07:22
Vlaďko, članek se mi moc líbí a fotky jsou jako vždy od Tebe skvělé. Četla jsem na mobilu a při hodnocení článku mi jedna * utekla. Přeji Tobě i vnoučatům krásné prázdniny!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA