Karlovy Vary - po schodech nahoru a dolů
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Karlovy Vary - po schodech nahoru a dolů

1. 7. 2023

Každý někdy ve svém životě o Karlových Varech slyšel. Mnozí z vás jistě poznali toto město i osobně. I já jsem jím kdysi prolétla v rámci nějakého školního výletu, ale od té doby jsem už Karlovy Vary nenavštívila. Návštěvy lázní jsem si oblíbila až v posledních letech.

cestování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Božena Benešová
Vlaďko, Vaše fotografie jsou opravdu velmi zdařilé ! Karlovy Vary mají pro mě zvláštní kouzlo a vůni , je to určitě tím, že jsem tam mnoho let jezdila za svojí velikou láskou, kterou mě však nemoc vzala Byla jsem tam letos na festivalu, chodila po všech známých místech a vzpomínala na vše krásné, co jsme společně v jeho krásném městě prožili, nikdy na to nezapomenu.
Hana Polednová
Vlaďko, hezky jsem se s Tebou prošla lázeňským městem. Zajímavý článek s vloženými fotkami se mi moc líbí. Kdysi jsme se byli v Karlových Varech podívat na jeden den, nyní jsem se toho dozvěděla daleko více.
Alena Tollarová
Vlaďko, děkuji za perfektní popis vašeho pobytu v KV i fotodokumentaci. Byla jsem tam jen jednou doslova na chvíli. Při uvažování, kam do lázní, jsem dala přednost Františkovým lázním kvůli procházkám víceméně po rovině. Už už jsem se Tě chtěla zeptat, ve kterém zařízení jste byli, ale popis přístupu po schodech mě odradil. Nicméně fotky mě nalákaly aspoň k výletu, jen bych s sebou potřebovala někoho "chodivého".
Lenka Kočandrlová
Pro D. Procházkovou : My Varáci víme,že to není kocour,ale kočka na sloupu u vily Lutzov,obrácená zadkem k tehdejší Varské radnici,aby vlastník vlly dal radním najevo,co si o nich myslí.
Blanka Lazarová
Vlaďko, moc pěkný článek i fotky. Byla jsem ve Varech jen 1x 2 dny a byla velmi překvapena. Měla jsem úplně jinou představu. Ráda se tam někdy jeßtě vypravím. Takže dík za tu spoustu informací. :-)
Soňa Prachfeldová
Vlaďko, nádherně a důkladně jsi vše popsala. Karlovy Vary mají své kouzlo. Lázeňské procedury a popíjení léčivých vod také. Díky a hezké léto přeji.
Eliška Murasová
Vlaďko, bezvadný článek a moc povedené fotky. Díky za sdílení. Naposledy jsem tam byla před 47 léty na dovolené s mužem a to je hodně dávno ...
František Matoušek
Děkuji za procházku tímto lázeňským městem.
Marcela Kapounová
11:45 ...Největším lákadlem byly pro Rusy nemovitosti v samém centru města a lázeňské zóně. Jenže nabídka byla mnohem slabší než poptávka a Rusové byli ochotni platit mnohdy horentní sumy. „Metr čtverečný stál i 6000 eur. Když na okraji Varů stál byt okolo půl milionu, neváhal dát Rus 16 milionů a za byt okolo Puppu. To bylo tak před 15-20 roky. Dnes utíkají do Itálie, Francie, Španělska a jinam na západ. Proto je v lázeňské zóně pusto. Byty opuštěné a neprodejné za ceny co chtějí.
Dana Procházková
Do Karlových Varů jezdíme často, jsou krásné nejen svojí historií a nádhernými stavbami domů, např. vila Lützow se sochou kocoura je zajímavá, ale perfektní jsou i stezky pro pěší okolo Varů, minulý týden jsme došli až k rozhledně s názvem Goethova vyhlídka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody