Fotografie: archiv autorů
Co by, kdyby…?
28. 6. 2023Říkáte si někdy, co by bylo, stalo se, kdybyste něco byli bývali udělali jinak? Já moc ne, vlastně skoro vůbec. Vždy jsem dělala to, co jsem v dané chvíli považovala za nejlepší, co jsem mohla, čeho jsem byla schopna – a dělala jsem to, jak nejlépe jsem to uměla. Tak proč to zpochybňovat?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
28.6.2023 08:45
kDYBY, TO JE TAKOVÝ SOUHRN UDÁLOSTÍ, víceméně horších, než lepších. Kdyby, je takovéto vyčítající si i sám sobě. Co je pryč, je fuč a kdyby nás něco hezkého potkalo :-), tak takové kdyby je vítáno!
Jitka Caklová
28.6.2023 08:15
Paní Aleno, také byly doby, kdy jsem si vytvářela domněnky, že chápu naprosto všechno a přitom jsem nepochopila vůbec nic :-)
Alena Velková
28.6.2023 08:09
Já mám taky jedno kdyby: Kde já mohla být, kdyby můj muž na VŠCHT nepropadl u státnic do mého ročníku...na to nechci ani pomyslet :-) :-) :-)
Jitka Caklová
28.6.2023 07:37
KDYBY rodiče před čtyřiasedmdesáti lety vstoupili do JZD a do KSČ............. "Kde JÁ dnes mohla být.". "Chyba lávky!". Díky sebepoznávání v několika posledních letech, se pro mě, "Pozdě honit Bycha.", stalo falešným ospravedlňováním sebe sama. KDYBYCH se, vstupem do školy, nenechala spoutat "nesmyslnými vzorci o tom nejsprávnějším životě", nemusela BYCH dalších 65 let žít v iluzi, že mi někdo něco zavinil a je naprosto jedno, zda komunisti, či rodiče. Umět být tvůrcem svého života je DAR ♥♥♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA