Moje cestování 1
Ilustrační foto: Pixabay

Moje cestování 1

19. 7. 2023

Již osmým rokem vytvářím cestovatelskou aplikaci, která navádí na Youtube videa z celého světa. Unikátní je v tom, že je roztříděna dle kontinentů, zemí, míst, měst a památek. Tituly jsou v angličtině. ev. v místním jazyce. Navštěvují ji lidé z celého světa, nejčastěji z USA. Chtěl bych, aby se více rozšířila i u nás. Na internetu mámdvě verze: travelfivemetropolises.com a worldin4k.eu.

Samozřejmě nic nenahradí osobní zážitky z cestování, zejména pro mladé je v tom i kus romantiky, na to si také vzpomínám. Nicméně i kdybych cestoval celý život a měl na to dostatek času a peněz, nepoznal bych svět tak důkladně jako při vytváření této aplikace. Pro důchodce jako jsem já ,je cenné poznávat svět v bezpečí domova, zvláště v dnešní neklidné době. Proto jsem účasten v i60, ale nadále budu přispívat pro zájemce svými cestovatelskými zážitky z mládí.

Screenshot-2023-06-27-at-08-22-04-Travel-around-the-world-HD-Cestovani-po-svete-HD--3.jpg

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Aplikaci si ráda prohlédnu, ovšem není nad osobní cestovatelskou zkušenost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.