Ilustrační foto: Pexels
Moje seniorské radosti
20. 6. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
20.6.2023 17:31
Hani, jsi optimistka na entou... Hlavně, že máme s kým si popovídat hned po probuzení a taky nás vytáhnou ven, viď .. Těch 100 km máš za rok taky.
Jana Kollinová
20.6.2023 16:29
Docela všední obyčejný den, více kouzel má, než krásný den," zaznívá v písni Vlasty Průchové a Ty, Hanko, to tak máš. Tobě všední den dělá radost, jako mnohým z nás, a jiní se z všednosti dní hroutí.
Hana Šimková
20.6.2023 15:43
Všem děkuji za hezká slova a povzbuzení do dalšího života. Jendo určitě na to sám nejste.
Zuzana Pivcová
20.6.2023 14:29
Hani, z Tvých příspěvků je vždy jasné, že máš to "stáří" pěkně na háku. Jen tak dál a piš a piš.
Zdenka Soukupová
20.6.2023 13:40
Hanko, s tímhle přístupem k životu určitě nikdy zatrpklá stařena nebudete. A to je dobře. Přeju hodně radostí do budoucna.
Jana Jurečková
20.6.2023 13:06
Tak já budu příští rok s manželem 30 let. Jen jednou jsme byli v Karlových Varech a okolí. Jinak jsme doma na svojí zahrádce a nic nám nechybí. Manžel nerad cestuje a mě to samu nebaví. Díky za článek.
Jan Zelenka
20.6.2023 12:50
Hanko, je až neuvěřitelné, jak se naše životy podobají. Pamatuji si, co jsem dělal v první třídě, ale nikoli to, co včera. Nejspokojenější jsem, když se mi povede ráno se probudit. S malou Britney máme také už hodně společného. Včera jsem také umyl okna na balkoně, po třech letech. Ale necvičím, potřebuji ještě chvíli žít. Díky za článek. Uspokojilo mne vědomí, že v tom nejsem sám.
Marie Měchurová
20.6.2023 12:18
Paní Hano, líbí se mi Váš přístup k životu. Mám to také tak, raduji se z každého dne, který nám byl vyměřen. Přeji hodně zdraví!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA