Všechny fotografie: Marie Měchurová
Putování po Ústeckém kraji - výšlap na hrad Hazmburk
19. 6. 2023Naše turistická skupina MaHo slaví letos třicet let od založení. Rozhodli jsme se, že toto výročí oslavíme v Ústeckého kraji v kouzelné přírodě Českého středohoří.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Taťana Veselá
19.6.2023 11:45
Hazmburk, a hlavně pohledy na jeho okolí miluji, je mi tam vždycky tak nějak dobře blaze...
Marie Novotná
19.6.2023 11:28
Hrad i okolí jsem poznala před několika málo lety. Celé středohoří je nádherný kraj plný kopečků a výhledy z nich jsou až dechberoucí.
Jan Zelenka
19.6.2023 10:30
Vzhledem k tomu, že oba moji rodiče pocházejí ze Středohoří, poznával jsem celý kraj již od dětství. A později se ženou autem. Dnes je už Házmburk mimo mé možnosti. Bohužel.
Naděžda Špásová
19.6.2023 10:00
Marie, jsem ráda, že se vám v našem kraji líbilo. Na hrad jsme taky kdysi vyšlapali, dokonce i na věž.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA