FOTO: Jana Mesarčová
Navenek harmonické soužití zralých párů může halit nevěru
14. 6. 2023Dnešní muži a ženy se dožívají vysokého věku. Jinak se stravují, pracují, přemyslí, odpočívají, nemoci si nechávají efektivněji léčit. Do důchodu obvykle odchází v dobré fyzické a mentální kondici, která je nezanedbatelným předpokladem pro déle trvající starobní penzijní čas.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
15.6.2023 14:22
PS. Koukla jsem na foto autorky, taky nevypadá na domácí puťku a důchodkyni už vůbec ne. Myslela jsem, že je to í60 a víc. Jo a mohla by doplnit povinné údaje na profilu.
Naděžda Špásová
15.6.2023 12:32
S tímto nesouhlasím. Každý je svého štěstí strůjcem. Už mě nebaví a štve, jak jsou všude propíráni důchodci. A do toho ještě promiskuitní, to už je trochu přes čáru.
Marie Faldynová
14.6.2023 21:01
Máme co jíst, kde bydlet, co na sebe, jsme zdravější než minulá generace ale někomu je to málo. Za mne vymejšlení problémů.
Lenka Pavlíková
14.6.2023 16:12
Já teda ještě v důchodovém věku nejsem, ale to, co se tu popisuje, mám ve svém životě už cca 10 let - měla jsem hezký partnerský vztah, bohužel přišla předčasná menopauza a jsem sama. Přítel byl starší než já, ale prostě to potřeboval a já mu v tom nemůžu bránit, takže erotickýma seznamkama to začalo a pak to jelo naživo. Dneska už si neumím představit, že bych vůbec s někým ještě něco měla. Bohužel každý má dán do vínku asi jiný apetit, jinou psychiku, jiné zdraví a jsou životní události, po kterých se člověk nedonutí do "jistých" činností. Tak to je.
Zuzana Pivcová
14.6.2023 13:58
Myslím, že to tak je často, pouze to nikdo moc nenosí na veřejnost, natož aby to literárně zpracoval pro seniorský portál. :-D
Jana Kollinová
14.6.2023 13:08
Chtěla jsem článek přečíst celý, ale dialog mezi kamarádkami Laurou a Ivanou mě odradil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA