Poslední zahoukání lokálky
Všechny fotografie: Marie Ženatová

Poslední zahoukání lokálky

13. 6. 2023

V sobotu 10. června jsem přišla se svým foťáčkem na místní smutečně vyzdobené vlakové nádraží v Boskovicích. Chtěla jsem být přítomna poslednímu odjezdu lokálky do Velkých Opatovic.

cestování města a obce Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
No nebýt tolik aut tak se vlaky rušit nebudou. Téměř v každé rodině jsou ted auta a někde i dvě a to pak v hromadné dopravě poznat je. A pak kvůli dojíždění do zaměstnání je auto nutnost, zvláště pak na vesnicích.
Naděžda Špásová
Vlakem jsem jezdila za mlada do Žatce do školy. Pak už jen málo. Lidem to asi bude chybět, ale s tím asi nikdo nic neudělá.
Jitka Hašková
Je mi vždycky moc líto, když slyším o rušení nějaké vlakové trati. Co se jich zrušilo a nahradily je kamiony, které nám ničí silnice a jejich výfukové plyny zamořují celou krajinu. Hlavně, že se mluví o ekologii - bohužel hlavně jenom mluví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody