Ilustrační foto: Pixabay
Proč se lidé vzájemně osočují
16. 6. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
16.6.2023 16:03
I v nedobré době se dá žít dobře. Například padesátá léta byla pro někoho idylkou a pro jiného to nebyla dobrá doba. Jak já se jen bála, aby v roce 1962, kdy byla lll. světová válka na spadnutí, nebyla mobilizace a tatínek nemusel na vojnu.
Miloslava Richterová
16.6.2023 15:20
A co když dobře žiji a doba dobrá není. Nebo si myslíte, že to, co se kolem nás děje, je dobré ? Jinak p. Berko, hlava státu má vliv a docela velký na to, kam se ubíráme.
Jitka Caklová
16.6.2023 14:05
Stále jen čtu, nebo slyším "co lidé", ale velkou vzácností je, "co já". Já jsem nezávislá samostatná jednotka, člověk pozitivní, ale nikoliv po stránce zdravotního stavu. Nejsem nevraživá, nikoho neosočuji a pokud mě kdokoliv takovou vnímá, asi ví proč. Já to nevím, nemám ani důvod o tom psát, přesto jsem byla "správcem" portálu panem Raškou několikrát usměrňována. Ano, jsem jiná, hlavně lidová, neboť jsem vyrůstala, dospívala a žila v naprosto jiných podmínkách než 99% íčkařů. Doby kdy jsem psala o tom, jak naší rodině a pochopitelně mně komunisti ublížili je pryč. Stačilo změnit úhel pohledu a odpustit. Za těch případných devět let, které bych strávila na studiích, by mi uniklo spousty praktických dovedností, které mi jsou dnes k užitku. Pro mě nejsou zlé časy, ani doba svízelná. Podle Aurelia Augustinuse "Žiji dobře a moje doba je dobrá. Takovou jakou jsem já, je i moje doba."
Anna Potůčková
16.6.2023 12:51
Odpověd je alespon na některé osoby jednoduchá. Protože jsou lidé, kteří rádi provokují a ještě se tím chválí. Pak ke střetům není daleko.
Jana Kollinová
16.6.2023 10:49
„Tak často slyšíme, jak lidé říkají: "Zlé časy, svízelná doba." Žijme dobře, pak bude i naše doba dobrá. My jsme ta doba. Jací jsme my, taková je doba.“ — Aurelius Augustinus
Jana Jurečková
16.6.2023 10:15
Nejhorší bitva je opravdu v politice. A volba prezidenta? Stačilo si v duchu říct, že tak jako ve sportu může vyhrát jen jeden. Místo toho docházelo k urážkám samotných kandidátu, ale i samotných lidí, kteří měli jiný názor. Už se ani nedivím lidem, kteří se přestali o politiku zajímat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA