Marcela (69 let): Vnučky trápí úzkosti, já nechápu proč, když se mají dobře
Ilustrační foto: Pexels

Marcela (69 let): Vnučky trápí úzkosti, já nechápu proč, když se mají dobře

20. 6. 2023

Nevím, co se to děje. Stále čtu o tom, že děti a mladí lidé trpí psychickými problémy, chodí k psychiatrům. Nevěřila jsem, že to tak skutečně je, dokud se problém neobjevil v naší rodině.

psychika rodina vnoučata
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danka Rotyková
Drsná realita dneška, jinak to nemohu nazvat. Ne, že by se to týkalo všech mladých lidí, ale velkého množství ano. Myslím , že citliví a přecitlivělí jedinci mají dnes ke strachu a úzkosti snazší cestu. Je toho na ně prostě moc, sami se teprve hledají a nevědí si ve složitém procesu zrání rady. Když se k tomu přidají ještě složité problémy dnešní doby, nemůžeme se divit, že psychické zdraví mladé generace není dobré. Minulý týden se mě 40 letý syn zeptal, jak je možné, že jsem s klidem ustála jeho špatná rozhodnutí. Odpověděla jsem jen tolik, že už tehdy jsem si uvědomovala jak je pro mladého člověka těžké dospět a správně se rozhodnout. Proto jsem netrestala a nekritizovala. Léta přešla a dnes si rozumíme i bez psychologa. Jeho chyby ho ovšem něco stály, ale vztahy v rodině jsou důležitější.
Monika Fišerová
Je jedno pravé přísloví: Těžká doba vychovává silné jedince, blahobyt slabochy.
Jiří Dostal
:-) Jeden z návodů, jak se proplkat k potřebě alespoň cvičné katastrofy. Na koho nahlížíme jako na žijícího v bavlnce, se možná vrtí ve skelné vatě... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody