Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Rypáčková
10.6.2023 08:31
Ano, je to krásný zážitek, ale vlci vylezou někdy jen na krmení.. A pak , když tam je člověk sám /což často není/ . Pro krásné záběry se tam sedí hodiny.. Moc ti to setkání Libuše přeji.
Věra Ježková
10.6.2023 07:28
Líbo, to musel být úžasný zážitek. Díky. :-)
Zdenka Jírová
10.6.2023 00:06
Ten zážitek vám závidím. Ten výběh je skvělý nápad. Ještě jsem o něm nikde nečetla. Fotka se vám povedla.
Alena Tollarová
9.6.2023 22:37
Líbo, díky za článek i fotky. Neboj se, jsou fajn. Taky bych se tam ráda podívala.
Ilona Erika Kolář
9.6.2023 19:58
Já tam byla, hned jak výběh otevřeli a moc se mi to nelíbí. Nevím jak teď, ale byla tam vlčice s mláďaty, chudák běhala s nimi u té dolní cesty poponášela je sem a tam, byla strašně vystresovaná. Někteří idioti lezly až k plotu, ačkoliv je to zakázené, šla jsem to pak nahlásit, slíbili mi, že budou stezku hlídat. Koukat na vystresovaná zvířata alespoň mně se ale vůbec , vůbec nelíbí.
Marie Měchurová
9.6.2023 18:16
Musel to být dobrodružný zážitek, vidět tak z očí do očí vlka. Fotky se zase povedly.
Marcela Pivcová
9.6.2023 17:34
Vlci jsou krásná zvířata, v přírodě jsem je zatím neviděla, v zoologické zahradě mám u vlčího výběhu vždy před nimi jakýsi respekt. Myslím, že v brzké době při plánování výletu budu navrhovat vlčí stezku na Šumavě. Fotky jsou krásné, mně v Táboře v zoo nevyšly.
Martina Růžičková
9.6.2023 17:29
Libuš, bezva fotoúlovky! V dětství jsem hltala dobrodružné knížky. Díky těm od E. T. Setona a J. O. Curwooda, jsem začala vlky a jejich soužití ve smečce obdivovat. Když si ale dnes čtu zprávy o zadávených ovcích, telatech i koních, tak moje sympatie ztrácejí.
Marie Seitlová
9.6.2023 17:11
Libuš, parádní fotky ze setkání s vlky.
Naděžda Špásová
9.6.2023 15:31
Vlk jako rasa je krásný, jsou nebezpeční a páchají škodu chovatelům. Ale jsem proti jejich zabíjení. Někteří lidé jsou horší a není jich málo a taky je nikdo nestřílí.
Načíst starší příspěvky