Letní soutěžení s Íčkem
Ilustrační foto: Pixabay

Letní soutěžení s Íčkem

12. 6. 2023

Ačkoliv budete v létě častěji na výletě, zámku, u vody, v lese nebo na zahradě, věříme, že si vždy najdete špetku času na váš oblíbený portál i60. A ani přes léto vás neochudíme o možnost soutěžení. Připravili jsme pro vás hned tři soutěžní literární témata. Jaká to budou tentokrát?

1. téma - Vzpomínky na naši svatbu

Na svatbách se většinou vždy uděje něco veselého, neobvyklého či zaznamenáníhodného. Jistě tomu bylo tak i na vaší svatbě, ať už byla první, druhá, nebo i třetí... Zavzpomínejte a sepište příběh o vaší svatbě. Jaká byla? Kde se konala? Na co nejraději ze svatební hostiny vzpomínáte? Byla něčím výjimečná? Příběhy z vaší veselky můžete doplnit vašimi dobovými fotografiemi (ale není to podmínkou).

2. téma - Tip na výlet s vnoučaty

Blíží se prázdniny a jistě i vy budete mít to potěšení vidět se s vašimi vnoučátky. A protože patříte k aktivním seniorům, určitě jim připravíte zajímavý program. Pokud máte zajímavé tipy na výlety s vnoučaty, sepište je. Připravte článek o zajímavém místě, třeba ve vašem okolí, který by potěšil nejen seniory, ale i jejich vnuky a vnučky. Můžete popsat nejen výlet, který zažijete o letošních prázdninách, ale i napsat tip na výlet o místě, které jste navštívili v minulosti a využít i archivní fotografie. Každopádně "čerstvý", anebo archivní snímek přiložený k článku je u této soutěže podmínkou. Každý registrovaný čtenář může do této soutěže vyslat až tři tipy na výlety.

3. téma - Moje seniorské radosti

Často slýcháváme, že seniorský věk s sebou přináší chmury, hořkosti, zatrpklosti. Samozřejmě, každého občas přepadne blbá nálada. Ale tu si necháme pro sebe. Naopak, o radosti se můžeme podělit s ostatními. Co vám udělalo v poslední době radost? Anebo, na co se těšíte, co radostného vás čeká? Radujete se i s maličkostí? Sepište příspěvek na téma "Moje seniorské radosti."

Pravidla soutěže

Soutěže na tato tři témata se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři na portále i60 (Registrace musí být na vlastní jméno, soutěže se nemohou účastnit lidé s přezdívkami či necelými jmény). Soutěž potrvá do 20. září 2023. Redakce vybere do neděle 24. září devět soutěžních příspěvků (po třech za každé téma), které vyšle do finále. Posuzovat budeme kreativitu a zpracování daných témat. O vítězích (za každé téma) pak budou hlasováním rozhodovat sami čtenáři. Autoři tří vítězných příspěvků získají voucher na nákup vstupenek do Národního divadla v hodnotě 500 Kč, dalších šest soutěžících, kteří postoupí do finále, obdrží od našich partnerů knižní cenu. Podmínkou vyhlášení vítězů je alespoň šest soutěžních příspěvků na jedno téma. Všechny soutěžní příspěvky budete moci vyhledat podle tagu (modrý štítek) s názvem Letní soutěž 2023.

Vědomostní kvíz a Tipovačka

Také celé léto budete mít možnost soutěžit ve vědomostním kvízu. Připomínáme jeho vylepšenou verzi, kdy jednu z otázek tvoří fotografie a soputěžící mají za úkol poznat, co je na snímku. Pokud chcete mít svou fotografii v kvízu, pošlete nám snímek s popiskem (jaký objekt je na snímku) na adresu i60@i60.cz.

A už nyní můžeme prozradit, že o prázdinách bude další sportovní tipovačka, tentokrát tenisová. Tipovat se budou výsledky tenisových utkání ve Wimbledonu.

Těšíme se na vaše soutěžní příspěvky a všem našim příznivcům přejeme hezký zbytek jara a krásné léto!

Letní soutěž 2023 Můj příběh
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Píchová
Ráda bych přispěla, ale jsem tu relativně nová, takže nevím, kam příspěvek vložit, poradíte?
Soňa Prachfeldová
Těším se.
František Matoušek
Prima informace.
Marie Magdalena Klosová
Milá redakce, je 1.a 3.téma omezeno počtem příspěvků? Děkuji mm
Daniela Řeřichová
Děkuji za dobrou zprávu, nová soutěžní témata jsou velmi vděčná.
Miloslava Richterová
Díky redakci za témata, opět bude zpestření pro čtenáře i autory. Koukám, kde se vzaly mé 2 hvězdičky a zaroveň se omlouvám. Mrkla jsem se ráno na mobil, bojovala s reklamou, při zavírání reklamy nevědomky ťukla na hodnocení. Děkuji.
Anna Potůčková
Super, zase se máme na co těšit. Ti co rádi soutěží i ti co rádi čtou příběhy jiných.
Elena Valeriánová
A je to tady, nová témata, nové možnosti. Už se těším na Vaše příběhy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...