Nespavost i opakované zástavy dechu. Poruchy spánku mohou způsobit infarkt i duševní onemocnění
Ilustrační foto: Pexels

Nespavost i opakované zástavy dechu. Poruchy spánku mohou způsobit infarkt i duševní onemocnění

7. 6. 2023

Strávíme jím až třetinu svého života a patří mezi naše základní potřeby. Řeč je o spánku, jehož důležitost však člověk často objeví až v momentě, kdy se mu ho nedostává tolik, kolik by potřeboval.

spánek zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Paní Jase, kdybyste o sobě věděla vše ve Vašich téměř sedmdesáti letech, tak byste nenapsala to, co jste napsala :-)
Jana Jase
Paní Caklová to máte sice teoreticky dobrý, ale špatné je to, že stejně umřete..a o takovém Einsteinovi je známo, že mu stačilo spát 4 hodiny a co pro lidstvo udělal...takže ono to bude malinko individuelní...těsně před smrtí budete o sobě vědět všechno, (sebepoznání) ...to já vím o sobě už teď..Je mi téměř 70..:0))
Jitka Caklová
Přesně jak říká Kateřina Šédová ve třetím odstavci, spánek se pro mě stal důležitým víc než cokoliv jiného. Naučila jsem se chodit "spát se slepicemi" a budí mě východ Slunce. Zástavami dechu netrpím, sny se mi zdají zřídka kdy, ale jen hezké. Moje heslo je: "Zdravý spánek - nejlepší cesta k sebepoznání. Samozřejmě, že přijdou situace, kdy mě na mé "cestě" někdo "vytočí", pak stačí "odpustit páru" a jdu dál. Preventivně počítám s tím, že se vždycky najde "dobrák", který ví, na kterou "strunu brnknout", aby mě vychýlil z rovnováhy. Zdravý spánek můj zdravý život jistí ♥♥♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody