Všechny fotografie: Alena Tollarová
Barevná krajina
8. 6. 2023Jaro nastartovalo a rozjelo se na plný plyn. Zoraná hnědá pole závratnou rychlostí začala měnit barvy. Samozřejmě že nejvíc do jarní zeleně, tak zdravé a příjemné pro oči.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
9.7.2023 17:46
Álo, nádhera. Takové krásné barvičky všude kolem. Pěkný článek a fotky jsou parádní.
Marcela Pivcová
9.6.2023 17:53
Tmavě fialové máky a karmínově červený jetel jsou pro mě také novinkou. V přírodě na poli musí být opravdu jedinečné. Asi by mohly u nás častěji barevně doplnit ty veliké žluté lány.
Helena Přibilová
8.6.2023 20:12
Děkuji za velmi zajímavý článek. Pokochala jsem se nádhernými fotografiemi a také jsem se dozvěděla něco nového z rostlinné říše.
Zuzana Pivcová
8.6.2023 20:05
To jsou pro mě úplné novinky. Vybavím si jen vlčí máky spolu s chrpami někde na kraji obilného pole. Díky za informace a barevnou podívanou.
Alena Velková
8.6.2023 19:09
Fantastické...my jsme s babičkou také pěstovaly na políčku mák, ale ten kvetl bíle...myslím si, že mě to ale nijak negativně nepoznamenalo :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA