Zamilovaní psi, fialový mák a kostel
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Zamilovaní psi, fialový mák a kostel

6. 6. 2023

Asi se vám bude zdát poněkud podivný tento nápis, ale je to tak, to vše jsem zažila. Zamilovaní psi - kdo nemá doma psa a fenu, ať dá na modlení. Fialový mák - takovou nádheru jsem viděla poprvé ve svém životě. Kostel, užasla jsem, jak se probouzí ke kráse.

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Taťana Veselá
já chci taky!!! Soni, kde je prosím Tvrdín, napiš nějaké větší město.? To je přímo boží krása a krásně jsi ji protáhla až do kostela. Nádhera, vážně. Věřím, že je člověk pak nabitý, po takovém úžasném výletu, děkuji za sdílení :) a krásné fotečky!
Jana Šenbergerová
Soňo, to mám radost, že máku je dost. Makové panenky ve fialových sukénkách nemají chybu stejně jako tvůj průvodní článek zkrášlený nádhernými fotografiemi. Cestou autobusem do Olomouce jsem si mohla oči vykoukat na rudé makové okraje různých polí.
Marie Měchurová
Už jen pár dní a tu fialovou krásu možná uvidíme. Třeba ještě neodkvetou. Hezky se čtou Tvoje články a fotky jsou potěšením pro oči.
Jitka Hašková
Překrásný výlet, jak ukazují fotky. Díky Soňo.
Marie Magdalena Klosová
Úúúúžasné fotky, závidím ten živý pohled na kvetoucí pole fialových máků /mám jen červené/,ty kopřivami popálené nohy za to stály. Krásný výlet. Ahoj Soňo, mm
Vladislava Dejmková
Fialové máky jsem naživo ještě nevidéla, je to nezvyklé, ale nádherné.
Zuzana Pivcová
Moc hezké, Soňo, umíš působivě skloubit věcné informace, osobní zážitky i myšlenky.
Dana Kolářová
Soni, nápodobně. Ať i Tobě převažují ty lepší dny.♥
Alena Vávrová
Opět moc hezký článek a fotky z cyklovýletu tam u vás. My máme letos pod Bezdězy pro změnu svazenku a je to s tou krajinnou dominantou taky krásné na pohled.
Irena Mertová
Hezká vyjížďka...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody