Ilustrační foto: Pexels
Nevysvětlitelná bolest. Zvláštní problém, který trápí řadu lidí
3. 6. 2023Chodí od jednoho lékaře k druhému, ale stále nikdo nepřichází na to, co jim způsobuje bolest. Čelí nařčení, že jsou hypochondři, kteří si vymýšlejí. Jenže bolest v jedné části těla skutečně mnohdy signalizuje, že problém je někde úplně jinde.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
4.6.2023 14:57
Nejhorší je lozit po doktorech. nepomůžou,ba ještě to můžou zhoršit ! Každá bolest jako začala,tak zase skončí. Prášek si beru naprosto výjimečně,jen když je to opravdu BOLEST. Obvykle mám druhý den už pokoj. Taky mi pomáhá se léčit vlastníma rukama - přiložit si ji na bolavé místo a přát si brzké uzdravení. Všude si nedosáhnu,tak si to aspoň představím, málokdy něco bolí nějak déle,než týden.
Zuzana Pivcová
4.6.2023 14:20
Ráda čtu knihy pana doktora Honzáka. Jednou psal o pacientce, která za rok absolvovala asi 50 různých, i opakovaných vyšetření s pocitem, že jí něco je. Nakonec skončila na psychiatrii, kam se předtím bránila jít. A že si vlastní psychikou člověk "zadělává" na fyzické potíže, o tom snad dnes už nikdo nepochybuje, ani materialisté.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.6.2023 16:56
Včera jsem se vrátila z lázní a zatím jsem spíše jako vybitá baterka. Tak doufám, že bude lépe.
Oldřich Čepelka
3.6.2023 15:22
Paní Caklová, to teda potěší! Ona ta psychosomatická vazba není vždycky tak jednoduchá.
Jan Zelenka
3.6.2023 14:38
Tohle moc dobře znám, neboť se mi bohužel hýbe páteř, hlavně bederní. Jsem sice po operaci, ale po třech letech se bolesti vrátily. Na rehabilitaci, kam chodím je kreslený obrázek těla s páteří a od každého obratle vede šipka k některé části těla. Mám silné bolesti a skoro žádnou šanci na vyléčení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA