Ilustrační foto: Pexels
Irena (67 let): Ze snachy se po svatbě stala semetrika, ale syn to nevidí
9. 6. 2023Když se syn ženil, byla jsem šťastná. Bylo mu už šestatřicet, předtím pořád budoval firmu a já se bála, že se nedočkám vnoučat. Jeho vyvolená se ke mně chovala moc hezky, chodily jsme spolu do kaváren, pořád seděla u nás a já si lebedila, jak dobře si kluk vybral. Svatba idylu změnila.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Matoušek
9.6.2023 09:06
Oprava: ...mají rodiny v pořádku. Nějak to skočilo a už jsem nemohl pokračovat.
Danuše Onderková
9.6.2023 08:58
Ireno, hlavu vzhůru, není všechno sluncem zalité, mě trvalo dlouho než jsem se s tím smířila, naštěstí mám další děti a i vnoučata. Oni na to jednou určitě přijdou sami, ale už může být pozdě.
Marcela Fuksová
9.6.2023 08:48
Znám to taky tak,je to smutné ale nic jiného nám nezbývá než se smířit a žít si svůj život.
Třeba někdy časem prozřou ale moc v to nedoufám.
Jaroslav Fisnar
9.6.2023 08:35
Mají svůj život. Mám to sice malinko jinak, ale představy o rodině taky fuč. A bolelo mě to, mladým je to jedno.
Miloslava Richterová
9.6.2023 08:30
Jiné jsou děti, jiné jsou snachy, jiná je doba i život. Soustřeďte se na ten svůj, 67 je krásný věk :-)
Přejte to mladým.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA