i60 PLUS aneb Íčko bez reklam
.

i60 PLUS aneb Íčko bez reklam

19. 5. 2023

Vážení čtenáři, milí Íčkaři,
už dvanáctým rokem provozujeme portál i60.cz, který se stal pro mnohé z vás oblíbeným místem pro zábavu, seberealizaci, poznávání, ale i setkávání a seznamování s novými psavci, cestovateli, fotografy, přáteli…

Íčko z malého nenápadného webu přerostlo v místo, které denně navštěvují tisíce čtenářů.

Provozování portálu nás baví, i když stojí nejen velké úsilí lidí v redakci, ale i finance. Klíčové jsou pro nás příjmy z reklamy. Média obecně mívají i další zdroj příjmů, aby mohla fungovat. Jsou to příspěvky od čtenářů, kteří si platí za "zamknutý" obsah. Touto cestou jít nechceme, necháme pro všechny veškerý obsah otevřený. Ale také chápeme, že pro mnohé z vás je reklama obtěžující. Proto nabízíme možnost vypnutí reklamy v rámci naší nové služby i60 PLUS.

Co je to i60 PLUS?

Je to nabídka pro čtenáře, kteří chtějí mít portál bez reklam. Za měsíční poplatek ve výši 60 Kč (anebo zvýhodněné roční předplatné ve výši 550 Kč) si budou moci otevřít Íčko, kde nebude žádný reklamní banner, ani na hlavní stránce, ani v rubrikách, ani u jednotlivých článků. Na rozdíl od jiných médií nejde o placený obsah - rozhodně nechceme, aby naši čtenáři museli za otevření redakčních článků platit. Obsah i nadále zůstane pro všechny zcela zdarma. Je volbou pro každého, zda bude dále na Íčku s reklamou nebo bude mít web bez reklamních bannerů.

Jak si i60 PLUS objednat?

Na homepage (hlavní stránce) uvidíte v horní části odkaz s názvem „Podpořte i60.cz“. Po kliknutí na tento odkaz se dostanete na speciální stránku, kde si budete moci vybrat měsíční, půlroční či roční službu i60 Plus. Po kliknutí na příslušný banner s výběrem předplatného se dostanete do platební brány a službu uhradíte platební kartou. Po připsání příslušné částky se automaticky nastaví portál i60 bez reklam. Jedinou podmínkou je, že na Íčko musí jít přímo – tedy ne například přes sloupec článků na hlavní stránce Seznamu, protože pak reklamy zobrazuje tento vyhledávač a my to nemůžeme ovlivnit.

Bonus pro prvních třicet zájemců i60 PLUS

Pro prvních třicet čtenářů, kteří si koupí roční službu i60 PLUS, máme připraveny od našeho partnera – Národního divadla – vouchery v hodnotě 500 Kč, které je možné využít při koupi vstupenek na jakékoliv představení Národního divadla (činohra, opera, opereta, balet). Časem chceme pro čtenáře s předplacenou službou i60 PLUS přinášet i další výhody. Zkrátka, i60 Plus se vyplatí.

Věříme, že pro mnohé z vás bude Íčko bez reklam vítanou novinkou. Pro ty, kteří si i60 PLUS neobjednají, se na Íčku nic nemění.

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Žichovská
Aničko, Soňo, děkuji. Na internetu neplatím přes nějakou bránu, ani kartou (v rubrice redakce jsem se ptala, jestli by nebyla ještě možnost platby přímo z účtu, nebyla). Tak jsem to vzdala. Díky vám - neptaly jste se a rovnou to zaplatily z účtu - teď už to jde.
Lenka Beláňová
Dnes jsem obdržela dárkový poukaz 500,- Kč do Národního Divadla. Děkuji a rozhodně velmi ráda ho využiji.
Daniela Řeřichová
Skvělé! Mám ráda svobodu rozhodování a díky I60 plus si čtu jen to, co chci. Reklamy to nejsou. Zdravím redakci a děkuji za vše, co pro íčkaře dělá. :-)
Jan Raška
Dobrý den, programátoři upravili objednávání služby i60 PLUS - tedy, už je možné platit převodem či složenkou. Ti, kteří platili převodem a nedostali registrační kód, během dnešního dne obdrží email s novým kódem. Obratem pak reklamy zmizí.
Martin Vrba
Reklama se stala normální součástí našeho (a mého tuplem) života, naučil jsem se s ní žít a i na ní si přivydělávat. Ty filmové, které v sobě mají občas i vtip, jsou vlastně malá umělecká díla a dokonce se pořádají i soutěže o nejlepší reklamu a kdysi jsem sledoval nějaký noční přímý přenos z takového klání na americké stanici. Až uslyšíte z jednoho našeho rádia "KLIDNÉ RÁDIO DO NEKLIDNÉ DOBY", tak to je můj slogan, kterým jsem vybavil jednoho adepta, který se do toho rádia hlásil o místo moderátora. Syn pracuje také i v reklamě, když jsem před lety pracoval v televizi, tak tam bylo reklamní oddělení "státem ve státě" a daly se tam vydělat nadstandardní peníze. Natáčelo se to i po nocích v bývalém divadle MÁJ na Vinohradech, ale i v exteriérech, kde jsem dostal i já na poslední chvíli roli ženicha (původní herec byl odmítnut) v jedné 10 minutové (!) reklamě, jak jede na žebřiňáku spolu s kamarády a nevěsta mu na konci skočí do náruče. I ta nevěsta byla přeobsazena (zadavatel si nepřál žádné známé herce) na poslední chvíli - patřila k týmu zadavatele a byla trochu při těle a tak se nakonec vzal ten záběr, kdy mi už došly síly u šestého pokusu a ona mne povalila a já zůstal pod ní a ona mi klečela na prsou. :) Na přeobsazení těch rolí trval zadavatel a tak se muselo rychle jet do skladu kostýmů a já měl na sobě oblek šitý pro zpěváka Korna a padl mi skvěle. Nikdy jsem se v té reklamě sám neviděl, jen vím, že to byla reklama na látky, které byly rozvěšeny na rozkvetlých třešních silnice třetí třídy (to měla být původně má jediná práce na té reklamě) někde kousek od Prahy a mám na to krásné vzpomínky. Také si vzpomínám na jednu reklamu - na sběr lesních plodů. To jsem měl pro ten účel vyrobeno z latexu asi 200 různých hub a mnoho z nich mi ukradli houbaři, (dokonce si vzpomínám, že k tomu byla hrána písnička s Helenou Vondráčkovou "Mám ráda cestu lesní" https://www.youtube.com/watch?v=i4sS2peV3ls ) když jsme si odskočili na přestávku do lesní hospody. (ti museli být doba rozladěni). Proto mi ani tady na ÍČKU ty reklamy vůbec nevadí a občas se i z těch statických dozvím něco užitečného a když vím, že je na nich závislé i ÍČKO samo, tak o to méně mi vadí i ty nepodařené nebo nevhodné pro naši věkovou skupinu. A přeji tedy ÍČKU, aby dostávalo zakázky na reklamu v co největším počtu a mělo z toho příjmy a mohlo dělat dál užitečnou práci a mohlo být nadále nestranné v různých hodnoceních a nemuselo se neohlížet na to, kdo je nebo není, finančním podporovatelem ÍČKA. :)
Marie Magdalena Klosová
Výborný nápad ! Už jsem také podpořila. Portál a jeho obdivuhodní provozovatelé si to zaslouží. A reklamy si "užiju" dost jinde. mm
Danuše Onderková
Tak jsem psala ráno příspěvek a někde se zatoulal, asi to vzal přes Aljašku a někde zůstal :) . Také souhlasím a klidně přispěji ročním předplatným.
Jan Raška
Omlouváme se, ten systém předplatného uměl generovat kódy jen pro platby kartou, kluci programátořii to brzy upraví, dáme vědět. Díky za pochopení.
Soňa Prachfeldová
Reklamy se mi pořád objevují, prosím redakce podívejte se. V mobilu. Díky.
Daniela Řeřichová
Moc si vážím být součástí tohoto milého společenství a ráda jsem přispěla ročním předplatném. Přeji portálu hodně energie. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...