Jitka Hašková: Jóga a buddhismus mi pomáhaly překonávat životní útrapy
FOTO: Z archivu Jitky Haškové

Jitka Hašková: Jóga a buddhismus mi pomáhaly překonávat životní útrapy

25. 5. 2023

Její maminka děti mít nechtěla. Jí samotné se děti mít nepodařilo. Nevyšla jí ani dvě manželství. Všechny životní chmury však osmasedmdesátiletá Jitka Hašková dokázala zahnat. Pomáhala jí mimo jiné jóga a buddhistická víra.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 43 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ilona Ondráčková
Milý rozhovor. Děkuji a přeji paní Jitce hodně zdravíčka. Dovolím si zde sdílet, že jóga i mě pomohla nalézt větší vyrovnanost. Naše tělo kopíruje a reaguje na vše, co se odehrává pod jeho povrchem. Knihy Eduarda Tomáše a Františka Drtikola mi otevřely obzory, které jsem dosud neznala. Mějte pěkné dny.
Hana Polednová
Jitko, promiň za opožděnou reakci, ale moc se mi líbí Tvůj rozhovor. Vážím si Tvého kamarádství a přeji Ti hodně zdravíčka do dalších let a ještě hodně společných setkání s Tebou.
Eva Mužíková
Jsem ráda, že díky tomu, že v poslední době na íčko chodím málo, mi článek neutekl. Zajímavé. Hodně zdravíčka do dalších let. Bertice
Josef Borecký
Hezký rozhovor a děkuji za přiblížení člověka s životní moudrosti. Zaujala mě pasáž o vyrovnání s maminkou po čtyřech letech po její smrti.
Jitka Hašková
Děkuji za krásná přání všem.
Hana Rypáčková
Mám tě Jitko moc ráda a vážím si tvého přátelství, jsi hodná a vždy ochotná pomoci. Ať tě srdíčko nezlobí..
Soňa Prachfeldová
Jitko, prožila jsi nevšední osobní i pracovní život a do dalších let přeji mnoho zdraví a pohody. Také jsem ráda, že jsem tě poznala díky íčku.
Marie Seitlová
Rozhovor s Jitkou je velmi zajímavý a přeji ti hodně zdraví a pohody. Jsem ráda, že jsem se s tebou setkala.
Dana Puchalská
I já děkuju za zajímavý rozhovor s někým,koho znám osobně.
Irena Mertová
Jsem ráda, že osobně také znám Jitku, upřímného, přátelského čestného člověka. Jitko, přeji ti zdraví a pohodu!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody