Ilustrační foto: Pexels
Rozvodů přibývá, přesto všichni obdivují dlouhotrvající manželství
30. 5. 2023Jak jste to vydrželi? To je nejčastější otázka, kterou dostávají dlouholeté manželské páry. Vzbuzují obdiv, úctu, úžas. Je to paradox. Lidé se rozvádějí čím dál častěji, přesto ve skrytu duše obdivují ty, kteří slaví zlaté svatby.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
31.5.2023 12:04
Tak to jste měla ještě štěstí, že Vás nazývali jen zlatokopkou. Já jsem ovdověla a po mnoha letech se podruhé provdala, ale manžel po necelém roce zemřel. Později jsem se dozvěděla, že jsem si vzala manžela "na smrtelné posteli" kvůli penězům. Dodnes ta křivda bolí.
Ivo Patta
31.5.2023 09:53
Není to žádný div, když stát vedený podnikovými účetními (A. Babiš 2014: Chci řídit stát jako firmu; A. Babiš 2021 Stát není firma), vybere na daních od pracujících rodičů vychovávajících děti o čtyřicet miliard korun/rok více než je únosné. Navíc děti vychované pracujícími rodiči za peníze, které mají bezdětní sami pro sebe, financují důchody bezdětným důchodcům. Jak to stát dělá máte v kapitole Sociálně ekonomický audit státního rozpočtu 2018 v knize Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně.
Oldřich Čepelka
30.5.2023 23:31
Já si prostě po svatbě řekl: neřešit to. Neřešit, zda je některá hezčí. Neřešit, čím jsou děti, které mám zapsané na sebe. Neřešit, co je a neni doma špatně. A ejhle, jsme spolu víc než 50 let.
Jiří Dostal
30.5.2023 21:11
:-) :-) Jak dávno pravila má evangelická paní: Život je úkol a rodina domácí úkol z pilnosti. :-) I obraz odborných pindů o rodině lze odezřít všímavým kontaktem s bližními. :-) :-)
Ivo Patta
30.5.2023 20:38
Podívejte se na skutečnou "podporu" státu našim rodinám s dětmi. Najdete ji v přednášce "Sociálně ekonomický audit státního rozpočtu 2018" (slideserve.com/ivopatta/soci-ln-ekonomick-audit-st-tn-ho-rozpo-tu-2018-powerpoint-ppt-presentation), nebo ve stejnojmenné kapitole v knize Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně. Až si to přečtete, přestanete se divit faktu, že v roce 2022 jsme vymírali tempem 148 nenarozených dětí DENNĚ. Dětí nenarozených do VYROVNANÉ demografické bilance.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA