Poprvé v Koněpruských jeskyních
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Poprvé v Koněpruských jeskyních

15. 5. 2023

Během letošního setkání příznivců portálu i60 v Srbsku jsem měla možnost navštívit i Koněpruské jeskyně, které se nacházejí nedaleko Berouna. Nezaváhala jsem.

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(4.9 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Jeskyně znám. jsou moc pěkné. A hezký článek je dobře přiblížil.
Zdenka Soukupová
Byla jsem tam kdysi se základní školou, už ani přesně nevím, kdy to bylo. Takže teď jsem se do jeskyní podívala moc ráda. Díky za hezké fotky, Vlaďko.
Jana Kollinová
Obdivuhodné! Fotografie i doprovodný text.
Marie Pudichová
Taky jsem je už navštívila. Poprvé v jedenácti a po druhé cca ve třiceti. Určitě bych je nevynechala ani tentokrát, nebýt mé pohybové omezeností. Krásné fotky, ty mi oživily vzpomínky. *****
Eva Mužíková
Díky Tobě jako bych tam byla. Jako vždy perfektní zpracování.
Věra Ježková
V Koněpruských jeskyních jsem byla jako dítě se školou. Dnes už by mě tam nikdo nedostal. Mé klaustrofobii by se tam nelíbilo. :-)
Marie Novotná
Ty schody mne odradily a tak jsem v jeskyních byla zásluhou tvého článku. Paráda,děkuji.
Marie Měchurová
Vlaďka, hezky jsi nám návštěvu tohoto místa připomněla.
Libuše Heulerová
Vlaďko, krásně popsáno a zdokumentováno...bezva vzpomínka....dík!!!
František Matoušek
Abych pravdu řekl, tak podzemí mě nikdy nelákalo. Článeček se mi přesto líbil. Je doplněn hezkými fotografiemi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody