Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Poprvé v Koněpruských jeskyních
15. 5. 2023Během letošního setkání příznivců portálu i60 v Srbsku jsem měla možnost navštívit i Koněpruské jeskyně, které se nacházejí nedaleko Berouna. Nezaváhala jsem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
15.5.2023 09:25
Jezdili jsme tam na školní výlety, s vnukem ještě razili mince.. Pěkné fotky, to není jen tak fotit bez denního světla..
Dana Puchalská
15.5.2023 08:37
Vlad'ko, děkuju za krásný článek o Koněpruských jeskyních. Byla jsem c nich několikrát. Ale je to už spousta let. A moc se mi v nich líbilo. A fotky jsou moc hezké.
Alena Tollarová
15.5.2023 08:23
V Koněpruských jeskyních jsem byla asi před 30 lety. To ale neznamená, že když už jsem tam byla, nepůjdu podruhé :) Rozhodnutá jsem byla hned. Pravda je, že schodů tam je dost, ale jsou udělané tak, aby se po nich dobře chodilo. A výzdoba nitra hory je překrásná, moc se mi líbil i výklad průvodkyně.
Blanka Lazarová
15.5.2023 08:19
Vlaďko, děkuji za přiblížení tohoto krásného místa. Snad budu mít ještě někdy příležitost se tam podívat. Moc pěkně jsi to zdokumentovala. :-)
Marie Seitlová
15.5.2023 08:14
Jsem ráda, že jsem také v jeskyni byla. Výklad byl zajímavý a tvůj článek také.
Alena Velková
15.5.2023 08:03
Moc pěkný článek...v jeskyních jsem byla asi před 10 lety, po přečtení článku tam určitě vyrazíme znovu :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA