Ilustrační foto: Pexels
Zuzana (62 let): Nechala jsem si vymýt mozek a málem přišla o rodinu
18. 5. 2023Když zemřel můj manžel, cítila jsem se osamělá. Postupně to bylo ještě horší, úplně jsem se uzavřela doma. Ze všech stran jsem slyšela, že bych měla znovu začít žít. Tak jsem to zkusila, ale nedopadlo to dobře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
19.5.2023 11:57
Onom smazaném komentáři nebylo jediné vulgární slovo, představivost je daleko horší. Pokud mě budeš likvidovat, dej mi včas vědět, abych si stihla stáhnout články, než je převedeš pod hlavičku Redakce, jako minule. Tam bych je musela složitě vyhledávat.
Jitka Caklová
19.5.2023 11:31
Ještě Ti přijde stížnost od paní Jírové, tak máš další možnost mě vyloučit. Bude to Tvoje vizitka, jako u pana Štorcha. S Radkem jsme varování kvůli Vandě také měli, jenže Radek nestihnul umřít. Tak si klidně posluž, když to paní inženýrce pomůže.
Jitka Caklová
19.5.2023 11:19
Oprava: Ne vyhrožování, ale varování, ale ono to nakonec vyjde na stejno. :-(
Jitka Caklová
19.5.2023 11:15
Pan Miroslav Štorch dostal také varování, pak žlutou kartu, nakonec červenou a dnes se nějakému vyhrožování "nahoře" chechtá. Na každého jednou dojde i bez moci úřední.
Jitka Caklová
19.5.2023 11:05
Ahoj Honzo a paní Radlická, hlavně že dehonestující komentáře Vandy na moji osobu, napříč portálem jsou ok. Jak ráda bych vám dala přečíst komentáře na můj příspěvek, které mi došly @. Nejsem bonzák a raději jsem je smazala.
Jan Raška
19.5.2023 10:18
Ahoj Jitko, tvůj nechutný komentář směřující k další naší čtenářce jsme smazali. To už je přes čáru. Žádám tě, abys pro příště udržela své emoce. To, že tvé komentáře zaplavují portál je jedna věc, druhá věc ale je, že rozhodně nemusí být sprosté. Je to poslední varování. Děkuji.
Jitka Caklová
19.5.2023 08:01
Ještě poznámka: Bratr zemřel dva roky po odchodu do důchodu. Já si užívám důchod už devatenáctý rok, ale až poslední tři roky plně.
Jitka Caklová
19.5.2023 06:53
Každý jsme prostě nějaký. Mého bratra zajímala příroda, v deseti letech si zavedl chov králíků. Celou základní školu prošel se samými jedničkami. Studoval SZTŠ a protože chtěl něčeho docílit, tak si zavedl chov nutrií. Zaprvé jsme měli maso a za druhé si peníze za kožky šetřil na kupování knížek a na vysokoškolské studium. Za devět a půl roku studií z něho byl MVDr. s červeným diplomem. Jako asistent při Vysoké škole veterinární dělal vědecký výzkum a postgraduálně pokračoval ve studiu. Třatřicetiletý MVDr., promovaný chemik, CSc, RNDr, byl pro nepotřebnost odejit z vlasti. V USA byl profesorem na texaské univerzitě a později překládal odbornou literaturu do dvanácti jazyků. Před dvěma lety, za nevyjasněných okolností, zemřel (73), stejně jako jednou zemřu já. Svůj život nepromarnil, stejně jako jsem ho nepromarnila já. Na rozdíl od bratra si mohu plody své práce ke spokojenosti užívat a pokud jsem někomu zdůrazňováním své vlastní spokojenosti trnem v oku, tak to mi opravdu žíly netrhá, neboť mi na to nikdo nic nepřidal.
Soňa Prachfeldová
19.5.2023 06:46
Vždy se najdou lidé, kteří podlehnou různým manipulacím a kdo včas pochopí, neztratí svůj zdravý rozum a peníze.
Jitka Caklová
18.5.2023 22:30
Jó, když člověk v životě nic nedokázal, tak na "stará kolena" potkávat lidi, kteří něco dokázali a ještě mají tu drzost dávat to najevo, tak to asi musí jít opravdu na nervy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA