Ilustrační foto: Pexels
Zuzana (62 let): Nechala jsem si vymýt mozek a málem přišla o rodinu
18. 5. 2023Když zemřel můj manžel, cítila jsem se osamělá. Postupně to bylo ještě horší, úplně jsem se uzavřela doma. Ze všech stran jsem slyšela, že bych měla znovu začít žít. Tak jsem to zkusila, ale nedopadlo to dobře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Božena Vostalová
20.5.2023 11:39
20.5.2023 08:54 také nad tím teď přemýšlím, jsem švadlena, kdyby nás nebylo, jak by to asi vypadalo a všechno ostatní musí někdo vyrobit, aby to mohli i ti vědci a doktoři používat.
Jitka Caklová
20.5.2023 10:08
..... kopáči nevykopali...., při představě z vlastní zkušenosti, jak je to tvrdá práce, jsem napsala tvrdé "y"
Jitka Caklová
20.5.2023 09:02
Jsem ráda, že je tady nová Země a každý sám za sebe konečně začne žít podle svých schopností.
Jitka Caklová
20.5.2023 08:54
Jenže vážená paní Škopánová, kdyby ti kopáči nevykopaly kanály, tak by ještě dnes vědci, inženýři, doktoři, včetně vás chodili v lepším případě na suchý záchod, případně do lesa a utírali si zadek listem. I ten toaletní papír musel někdo vyrobit, nasázet brambory, zasít a sklidit obilí, upéct chleba ..................................................................
Olga Škopánová
20.5.2023 08:31
Paní Caklová všichni pracujeme podle svých schopností a plody naší práce se pak rozdělují potřebným, někomu na studia, jinému třeba na léčení dlouhodobé nemoci. Rovněž je třeba zohlednit kdo kolik za svůj život odvedl společnosti a troufám si tvrdit, že vědec či lékař té společnosti odvedl mnohem víc než kopáč kanálů.
Jitka Caklová
20.5.2023 07:39
Ve smazaném příspěvku, krom "vulgarity", byl také fakt, kdyby nebylo "blbců" pracujících rukama, tak by vysokoškoláci nemohli studovat "zadara". Ano, můj bratr také vystudoval "zadara", ale měl našetřené peníze z chovu nutrií a paralelně s jeho studiemi, rukama pracovali oba rodiče a tři sourozenci. Když , o osm let později, studoval nejmladší bratr stavební průmyslovku, tak na jeho studia pracovalo také pět rodinných příslušníků, ale už "jen" čtyři rukama. Takže vážení "inteligenti", kdo pracoval rukama na vaše studia? "Kdo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku ....... ♪♫♫
Jitka Caklová
20.5.2023 06:49
23:53 Pozůstatek doby kamenné, který přešel k losinské specialitě Čarodějnické procesy a dnes se tomu hezky česky říká "Generálské kopání do mrtvoly po bitvě".
Jitka Caklová
19.5.2023 21:14
Radek pouze někomu nevadí, ale někomu zase vadily jeho znalosti o fotografii a tak se raději stáhnul. Někteří bohužel ztrácejí í paměť.
Jana Jurečková
19.5.2023 20:48
Jsem ráda, že paní prokoukla "podvodnici" a zavčas se s ní přestala stýkat. Semináře nenavštěvovala. Měla velké štěstí, mohla dopadnout i hůř. Doslova mě pobavilo, jak dokážou být někteří lidé aktivní, jak snadno umí zmanipulovat normální lidi a dostat je tak na svou stranu. Já měla kamarádku, zapletla se s nějakou sektou. Chvíli byla unešena a šťastna. Nakonec skončila na psychiatrii. Léky bere dodnes. Onemocněla a je v polovičním invalidním důchodě.
Jan Zelenka
19.5.2023 20:21
Paní Caklová, Radek nikomu nevadí. Právě naopak. Vadí pouze vaše konfrontační komentáře a útoky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA