Všechny fotografie: Anna Potůčková
Rájem na zemi je kraj okolo Berounky
14. 5. 2023A toto zřejmě moc dobře ví redaktor tohoto portálu, a proto také zřejmě zorganizoval pro nás seniory nádherné setkání s ubytováním v Srbsku. Já sama jsem neměla ani tušení, že v naší zemi je název stejnojmenné vesnice jako je jeden z názvu státu Evropy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
14.5.2023 23:31
Aničko, díky za obsáhlý článek i krásné fotky. Z obojího cítím pohodu. ❤️
Jaroslava Handlová
14.5.2023 22:40
Aničko, pěkné fotky i článek. Baví mě zpětný pohled na vše, co jsme jako účastníci při srazu společně zažili. Už teď se těším na nějaké příští setkání.
Blanka Lazarová
14.5.2023 22:37
Aničko, já žasnu. Ta rychlost a obsáhlost článku, bohatá a pěkná fotodokumentace.....ostatní, co nezažili, mohou jen litovat. Tak snad příště. A já už se těším na další setkání. :-)
Hana Polednová
14.5.2023 22:31
Aničko, pěkný podrobný článěk a krásná fotodokumentace. Přesně tak jsem to cítila i já, vše bylo super a velké díky patří všem a hlavně našemu zlatému Honzovi.
Marcela Pivcová
14.5.2023 21:23
Berounsko jsem několikrát navštívila, v rámci školního výletu to byly Koněpruské jeskyně a Beroun, ze Srbska jsme s dětmi putovali přes Sv. Jana pod Skalou na Karlštejn... Pamatuji si, že se nám tehdy výlet vydařil. Vaše krásné fotky mi naše tehdejší zážitky připomněly.
Daniela Řeřichová
14.5.2023 21:05
Aničko, jsi zase první. Popsala jsi to parádně a fotky máš moc hezké, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA