Rájem na zemi je kraj okolo Berounky
Všechny fotografie: Anna Potůčková

Rájem na zemi je kraj okolo Berounky

14. 5. 2023

A toto zřejmě moc dobře ví redaktor tohoto portálu, a proto také zřejmě zorganizoval pro nás seniory nádherné setkání s ubytováním v Srbsku. Já sama jsem neměla ani tušení, že v naší zemi je název stejnojmenné vesnice jako je jeden z názvu státu Evropy.

aktivní senioři cestování i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Aničko, to je moc povedený článek se super fotkama!
Vladislava Dejmková
Prima.
Zuzana Pivcová
Moc pěkné, srdečné vyprávění a krásné fotky.
Alena Tollarová
Aničko, všechno jsi nafotila a sepsala a já mohu jen potvrdit a přidat se k Tvým slovům. Připojuji poděkování všem účastníkům za milou společnost a hlavně Honzovi za bezvadné zorganizování této akce.
Dana Puchalská
Aničko, krásný článek s perfektní fotogalerií.
Dana Kolářová
Aničko, děkuji za podrobný a zajímavý článek o setkání v Srbsku, kterého jsem se nemohla zúčastnit a setkat se zase s Íčkaři. Doufám, že příště na viděnou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody