Senioři v Srbsku aneb tahle země rozhodně není jenom pro mladé
V Tětíně. Všechny fotografie: Jan Raška

Senioři v Srbsku aneb tahle země rozhodně není jenom pro mladé

11. 5. 2023

Z Bohumína, Jeseníku, Brna, Havlčkova Brodu, Hradce Králové, Prahy, Liberce a dalších českých a moravských měst se sjeli senioři do Srbska. Do hotelu Elma nad řekou Berounkou přijeli společně oslavit jaro. A také další rok s portálem i60.

aktivní senioři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 45 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Setkání krásně začalo a po celou jeho dobu panovalo nadšení, úsměvy, zajímavé poznávání. Honzo, děkuji za možnost setkávání s touto početnou „rodinou" íčkařů a íčkařek. Bylo to opět bezvadné.
Ludmilka Kalabusová
No vidíte děvčátka - a pak, že všechny cesty vedou do Říma. Také patřím mezi ty zbloudilé ovečky. Přehlédla jsem značku a málem skončila v Berouně. Byla jsem zachráněna "spoluúčastnicemi". Parádní den mohl pokračovat,...
Anna Potůčková
Ano, chůze je zdravá jak píše i Eva M. a přiznám se, že do té "svaté trojice-" ztracených jsem patřila také. Ale humor nás ani v této situaci neopustil a věděli jsme že máme zachránce v Honzovi, který si na nás zbloudilé ovečka počkal. Je to jeden dílek z mozaiky vzpomínek na toto parádní setkání.
Eva Mužíková
K těm třem zbloudilým duším jsem patřila i já. Šla jsem daleko za peletonem za mnou ještě dvě fotografky. Jdu a jdu a když jsem po dlouhé době již viděla vysoko na kopci Tetín nechápala jsem jak se tam do toho krpálu dostanu. Volám Soně a ta mne informovalaa že jsem zapomněla před 1,5 km zabočit doprava.... tak zase zpět otočit i ty dvě a po zelené vzhůru. Zlatý Honza nám přijel velký kus naproti svým autem, takže jsme krom jedné prohlídky kostela o nic nepřišly...Chůze je zdravá, takže mi to určitě prospělo...
Vlasta Ledlová
Skvělé se setkáni milých, příjemných a usměvavých lidí.
Soňa Prachfeldová
Nemělo to chybu!
Helena Přibilová
Jsem ráda, že mně a manželovi Pavlovi vyšel čas, abychom přijeli ve středu na společné setkání íčkařů do Srbska. Prožili jsme příjemný večer s milými lidmi, kde o humor nebyla nouze. Přeji všem účastníkům hezký zbytek pobytu i šťastný návrat domů a těším se na další setkání.
Alena Tollarová
Potvrzuji, že hektické srbské dny prožíváme s úsměvem. Díky za bezvadný program. Momentálně zdravíme všechny od pivečka a pak se vydáme podle Berounky směr Karlštejn :)
Zuzana Pivcová
Jsem ráda, žes nás takhle hezky informoval. Ať všechno dobře a pohodově zvládnete a máte v závěru bezvadný pocit, jaký jsme po setkání většinou měli.
Naděžda Špásová
K tomu není co dodat. Je dobře, že jsou všichni v pohodě a přeji hezký den.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody