Všechny fotografie z archivu Marie Magdaleny Klosové
Pro náš velmi dospělý věk není řešením sedávat v koutě, říká třiasedmdesátiletá Marie Magdalena Klosová
1. 5. 2023V jedenašedesáti letech ovdověla poté, co manžel podlehl následkům těžkého zranění na lyžích. O svých stavech duše po smrti milovaného muže a pak po čase o naději a nové lásce velmi otevřeně vypráví bývalá profesorka francouzštiny Marie Magdalena Klosová.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Pavlína Vavříková
1.5.2023 12:21
Výborný rozhovor, který je takovým milým návodem pro další vdovy, tedy že život nekončí... Přeji vám už jen kupu štěstí, paní Marie Magdaleno.
Jana Šenbergerová
1.5.2023 11:47
Děkuji za moc hezký rozhovor na začátku měsíce lásky. Jsem na tom podobně, proto vím moc dobře, o čem to je. Upřímně vám oběma přeji, ať se vám kvete m/Mařinka nejen v máji, ale po celý rok.
Alena Janovová
1.5.2023 10:35
Dobrý den, dostala jsem se k článku úplně náhodou, a mám z něj radost. Jako poměrně čerstvá vdova, mnohem mladší než Vy, se snažím najím nějaký nový smysluplný směr, zatím bez velkého úspěchu... a ono to, jak vidím, jde! Děkuji a přeji Vám hodně zdraví a radosti doma i on the road!
Libuše Křapová
1.5.2023 08:34
MM, dostaly jsme od života obě druhou šanci. Nejsme samy. Moc se mi líbí, jak si dokážete oba užívat života, obdivuji tvůj optimismus. Hodně štěstí a dalších krásných zážitků přeji vám oběma :-)
Svatava Páleníková
1.5.2023 08:29
Po přečtení mám slzy v očích. Přeji vám paní Marie Magdaleno hodně zdrraví a ještě spousty zážitků na cestách po Česku i Francii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA