Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Mají je všichni
24. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
24.4.2023 16:24
Nadi hezký článek a hezká úvaha. A samozřejmostí u Tebe jsou také moc hezké fotografie.
Věra Ježková
24.4.2023 16:24
Naďo, právě teď mám potřebu poděkovat ti za nápaditý článek a hezké fotky. :-)
Jitka Hašková
24.4.2023 11:33
Za možnost uspokojit svoji potřebu přečtením si tvého článku a prohlédnutím krásné fotoreportáže děkuji.
Lenka Hudečková
24.4.2023 11:33
Nadi, moc pěkná úvaha a já nyní měla potřebu si ji přečíst a prohlédnout fotky. Těm taky nelze nic vytknout. I my měli včera velkou potřebu vylézt už po dlouhém marodění z bytu, tak jsme si zajeli do našich milovaných Mariánek. Aspoň se pokochat přírodou. Bylo po dešti, tak mi i pyly daly pokoj a já mohla svobodně dýchat. ♥♥♥
Alena Velková
24.4.2023 10:19
Hezké, milé...tady teď leje, tak já mám potřebu vidět sluníčko, ale to si ještě počkám :-)
Jan Zelenka
24.4.2023 09:46
Těch potřeb je celá fůra. Bohužel, většina z nich zůstává nenaplněna. Asi nejdůležitější pro život je u nás potřeba se ráno probudit. O těch ostatních, nenaplněných potřebách, se raději nebudu rozšiřovat.
Helena Votíková
24.4.2023 08:43
Hezký článek i fotky. A já si jdu splnit svou probouzecí potřebu - hrnek kávy. :-)
Libuše Křapová
24.4.2023 08:34
Naďko, mám potřebzú ti sdělit, že se mi článek a fotky líbé. Za chvíli si půjdu splnit svou další potřebu, což je návštěva RHB lékařky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA