Nové věci jsou pro mě výzvy, jejich zdolávání mě prostě baví, říká sedmdesátiletá Vladislava Dejmková
Aktivní seniorka Vladislava Dejmková. FOTO: archiv V. Dejmkové

Nové věci jsou pro mě výzvy, jejich zdolávání mě prostě baví, říká sedmdesátiletá Vladislava Dejmková

21. 4. 2023

Ani po dosažení důchodového věku nepřestala chodit do práce. Jen si před šesti lety zkrátila úvazek, aby měla více času na vnoučata a koníčky. A těch je tolik, že by je nestíhal člověk mladší o čtyřicet let. Má svůj vlastní web, píše povídky, chodí na kurzy angličtiny, zahradničí, fotografuje.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 50 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Kollinová
Paní Vlaďka má můj obdiv a mohu jí jen přát mnoho dalších aktivit a plnění nových cílů, to vše ve zdraví a se spoluúčastí nejbližších i přátel.
Miloslava Richterová
Děkuji za rozhovor, děkuji za sdílení, skvělé, Vlaďko, tohle se moc pěkně čte. Zdravím a přeji, ať se daří i nadále, srdečně M :-)
Marie Ženatová
Děkuji srdečně za tento nádherný rozhovor s úžasnou, obdivuhodnou a plnou aktivit a elánu p. Vlaďkou* Ať se stále co nejvíce daří* ♥ ♥ ♥
Marta Nosková
Veliký obdiv ke všemu, co dokážeš stihnout , Vlaďko !
Daniela Řeřichová
Děkuji J. Raškovi za skvělý článek s Osobností íčka. Vlaďko, obdivuji Tvoji všestrannost a to, jak vykonáváš vše na sto procent. Lidé, jako Ty, jsou inspirativní a zaslouží si náš obdiv. Ať se Ti nadále daří! :-)
František Matoušek
Skutečně zajímavé osoby jsou na íčku. Autorovi děkuji a paní Vlaďce přeji ať ji aktivity ještě dlouho vydrží.
Hana Rypáčková
Bezva, to koukám, Vlaďko...Jsi dobrá...
Blanka Lazarová
Honzo, díky za pěkný rozhovor. Smekám pomyslný kloubouk před Vlaďkou, která hýří tolika aktivitami, že bych tomu nevěřila, kdybych ji neznala. Pro mě - velmi inspirativní osobnost. Dík.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody