Všechny fotografie: Alena Tollarová
Vycházka do Brozan a Doksan
18. 4. 2023Střechy a chodníky oschly po dlouhé noci a dni plném deště. Příroda je umytá, veliké kaluže však svědčí o tom, že déšť máme v poslední době mnohem častěji než modré nebe nad hlavou. Voda stojí i na polích a vsakuje se jen pomalu. Příroda však ví, co dělá a za čas jí poděkujeme za doplnění spodních vod.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
8.7.2023 13:54
Álo, hezká 10 km procházka, hezky jsem se s Tebou prošla neznámými místy.
Marie Ženatová
19.4.2023 06:52
Milá Alenko, díky moc za krásný popis* "Tvého toulání". Těch 10 km, to je už pro mne veliká dávka - já si už tak, tak vystačím s 5 km. Fotografie jako vždy úžasné* - tento kraj vůbec neznám.
Dana Puchalská
19.4.2023 05:45
Álo. Moc krásné toulání jsi nám předložila. Ano,i já si myslím že bys měla psát průvodce. Smekám svůj imaginární klobouk a těším se na další poutavý článek.
Alena Tollarová
18.4.2023 21:41
Děkuji vám všem za milé komentáře. Omlouvám se za záměnu žlutého kvítku, snad mi to sasanka odpustí. :) Nahoru ke tvrzi v Brozanech jsem nešla a na popud Heleny P. jsem si zjistila, že od loňského roku bývá o víkendech přístupná. Naďo, kostel je teď ještě zavřený a ani jsem neměla v úmyslu prohlídku kostela, ale jen se projít areálem. Byla jsem na prohlídce už třikrát, i s výpravou z íčka. A určitě půjdu znovu, je to magický prostor.
Miloslava Richterová
18.4.2023 21:33
Dymnivka dutá má nejspíše vedle sebe sasanku pryskyřníkovou. Tyhle lesy jsou na jaře překrásné, u nás bývaly nejdříve celé bílé od sněženek, potom fialové .. děkuji.
Helena Přibilová
18.4.2023 20:35
Klášter v Doksanech jsem navštívila dvakrát, byla jsem i v sousedních Brozanech, kde se nachází zajímavá tvrz. Okolní lužní lesy působí tajemně.
Dana Kolářová
18.4.2023 19:57
...krásných 10 km v nohách... Dobrý, já tak leda na kole ale tvé cesty i fota sleduji ráda.
Naděžda Špásová
18.4.2023 16:03
PS: Oprava, v Doksanech v klášteře jsme byli loni v srpnu, ale nepsala jsem o tom.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA