Ilustrační foto: Pixabay
Návody
17. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Drlík
20.2.2025 16:32
Návody jsou pro mne často utrpení , dostanu je v deseti řečech ale nepřečtu ani jednu ,velikost písmen je tak drobná že nemám šanci . A kupovat třeba televizor je docela síla ,na prodejně sice mají desítky ale na žádném na prodejně nenaladím jediný program a to z toho důvodu že prodejny umožní sledovat jakousi smyčku a televizor si musím vzít nenalazený a pak několik měsíců musím bojovat abych jej naladil a vůbec používal. A tak kupuji lahve mladým sousedům a ti bez návodu ten TV naladí . Jak už se blíží ta osmdesátka tak je občas zle . Nezbývá než doufat v pomoc redaktora který alespoň o tom napíše .
Marie Měchurová
28.4.2024 17:48
Návody nesnáším, snažím se na vše přijít vlastním rozumem. Ne vždy se to podaří.
Soňa Prachfeldová
20.4.2023 07:34
Nevzdávat to, i když někdy to člověka nebaví. Mladé vyspělá technika baví. Teď mají auto uzasnei vybavené, prý zkus si to, já ne, raději moje staré autíčko, tam vím kam sáhnout.
Hana Šimková
19.4.2023 08:21
Děvčata já jsem na to sama. Děti jsou daleko a okolo důchodci, co chytré mobily nevlastní.
Dana Puchalská
19.4.2023 06:24
Hani, manuály jsou skutečně děs-běs. Pikantní na nich jsou nejen miniaturní písmenka, ale i ty prapodivné piktogramy ... Než se dopídím toho co vlastně potřebuju,je to opravdu hra nervů. Chytrý mobil- O.K.,hodinky taky šlapou ale mám asi velikou výhodu,že můj manžel tohle vše zvládá. Držím palce ať svůj boj zvládneš. :-)
Miloslava Richterová
18.4.2023 21:44
Paní Hano, posílání fotek z mobilu je bezvadné a rychlé přes aplikaci WhatsApp, možná by Vám s tím někdo pomohl ..
Hana Novotná
18.4.2023 21:23
Mluvíte mi z duše, problémy jsou skoro u všeho, nehledě, že různé pytlíky a obaly nejde pořádně otevřít.
Jan Zelenka
17.4.2023 17:43
Já jsem člověk konzervativní a nové věci nemám rád. Pokud nějakou dostanu, tak si s ní i poradím. Chytrý telefon nechci ani zadarmo. Ten mi nutila dcera. S tím, co píšete, nemám, zaplaťbůh, žádné zkušenosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA