Všechny fotografie: Martina Růžičková
Jaro v zahradě Trojského zámku
17. 4. 2023V roce 1662 se vydal devatenáctiletý Václav Vojtěch hrabě ze Šternberka, jak bývalo v té době zvykem v bohatých šlechtických rodinách, na takzvanou kavalírskou cestu po Evropě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
17.4.2023 11:48
Martino, moc hezky zpracované a taky pěkné fotky. ZOO i celou Tróju mám v plánu už dlouhodobě. Tak snad letos. Už se těším. :-)
Alena Tollarová
17.4.2023 10:12
Martino, jednou jsem zašla do zahrady cestou do zoologické zahrady. Neodolala jsem růžovým sakurám. Byla to jen taková rychlovka ... A tenkrát jsem si předsevzala, že se tam musím vypravit ne cestou do zoo, ale cíleně. Tvůj smysl pro detail obdivuji, fotky jsou moc hezké.
Naděžda Špásová
17.4.2023 09:54
Vypadá to tam moc hezky, v létě je to určitě paráda. Fotky nemají chybu.
Jitka Hašková
17.4.2023 09:37
Díky za krásný popis Trojského zámku a bezvadnou fotodokumentaci. Mám ten zámek moc ráda, před několika lety byla v konírně zámku úžasná výstava kamélií.
Věra Ježková
17.4.2023 08:12
Martino, moc hezké. Už jsem tam dlouho nebyla. Když jsem byla malá, samozřejmě jsem tam s rodiči chodila. :-)
Hana Rypáčková
17.4.2023 08:01
Krásné, do ZOO vždy přes zahrady zámku.. Jak se jede autem, honí se parkování..
Vladislava Dejmková
17.4.2023 07:09
Martino, moc hezky jsi to zpracovala. Vím, co takové články dají práce. Jistě při každé návštěvě tohoto místa najdeš něco nového a zajímavého.
Daniela Řeřichová
17.4.2023 06:41
Martino, moc pěkný článek a fotografie. Je vidět, že máš k místu vztah.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA