Ilustrační foto: Ingimage
Vlasta (82 let): Říkají mi sluníčko a já lituju, že jsem nebyla sobecká
18. 4. 2023Vždy jsem měla jasno, že až mi dojdou síly a přijdou nemoci, nepostavím syny do situace, aby se o mě museli starat. Sama jsem pečovala o nemocnou tchyni a stálo mě hodně sil a nervů A tak jsem se přestěhovala do domova seniorů. Není to místo vhodné pro každého.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
18.4.2023 10:59
Rozumím vám. Tvrdím právě z důvodu ztráty soukromí, že do DD nikdy nepůjdu. I když - nikdy neříkej nikdy, že? Možná byste ale neměla před rodinou tvrdit, že jste spokojená. Třeba je v jeho silách vám pomoci. Zorganizovat společnou schůzku s vedoucím pracovníkem, vysvětlit personálu, co vám vadí a podobně. Proč byste ve svém věku nemohla trvat na svém? Dobré DD se snaží vycházet svým klientům vstříc. Podle vašeho popisu bych řekla, že by k nim mohl patřit i ten váš. Jen musí k vám změnit přístup. Vzít na vědomí, že nejste batole, ale svéprávný člověk s individuálními potřebami. V tom by vám právě mohl pomoci váš syn.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA