Všechny ilustační fotografie: Pexels
A co takhle drdol, dámy? Sluší v každém věku a je módním hitem
24. 4. 2023Drdol býval považován za zastaralý účes babiček, které potřebovaly ukrýt vlasy pod šátek. Pak ovšem prošel renesancí a zažil období, kdy si ho naopak oblíbily dívky a mladé ženy. Nyní je znovu v centru pozornosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
24.4.2023 18:06
Naštěstí mám období drdolů dávno za sebou, ale jsou ženy, kterým opravdu moc sluší.
Lenka Kočandrlová
24.4.2023 16:04
Pan Pavel Ouběch to přehání : mnohem hnusnější je tzv. mrdol - to je pánský drdol .
Marie Ženatová
24.4.2023 15:16
Drdol jsem nosila mnoho a mnoho roků a cítila jsem se v něm velmi dobře. Ráno jsem se učesala a celý den jsem už nemusela s vlasy nic dělat. Před 60tkou jsem se ostříhala a poznala jejich velikou výhodu - po umytí vlasů si jen jen protřepu a jsem učesaná. Vlasy mám dost přirozeně kudrnaté a nikdy jsem si je nebarvila.
Zuzana Pivcová
24.4.2023 14:07
Drdol jsem nikdy nenosila, ani když se česaly ty tupírované a měla jsem dost vlasů. I dnes by byl na mě moc "dámský" a já typ dámy nejsem. Ale řadě žen sluší. Ovšem líbí se mi jen ty vyzdvižené nahoru, ne povolené a spadající na krk.
Jana Kollinová
24.4.2023 11:17
Nevím, jak bych mohla nazvat to, co bych vytvořila ze svých "pěti chlupů" na hlavě, ale drdol u žen s pěknými hustými vlasy obdivuji.
Pavel Ouběch
24.4.2023 10:28
Drdol je ta nejstrašnější úprava vlasů, jakou se mohou dámy zohyzdit. Stanou se tak bezpohlavními entitami. Lepší je i dohola.
(Zvlášť v kině nebo divadle je to "výživné".)
Hana Rypáčková
24.4.2023 10:05
No, je to hezké, ale dlouhé vlasy jsou obtížněji udržovatelné. A musí být husté., Nebyl by to drdol, ale drdůlek..
Libuše Křapová
24.4.2023 08:36
Fotky mne docela naladily. Mám vlasy hodně krátké - že bych na stará kolena zkusila změnu?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA